Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinden sonra Okan Yalabık’ı özleyenler için yeni dizi müjdesi!

Hekimoğlu dizisinden sonra Okan Yalabık’ı özleyenler için yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Okan Yalabık, televizyon ekranında en son Hekimoğlu isimli diziyle izleyicilerin karşısına doktor Orhan olarak çıkmıştı. 2001 yılında bu yana yer aldığı projelerle hem tecrübe kazanan hem de çok etkileyici bir kariyer oluşturan Okan Yalabık, proje seçilerini titizlikle yapan isimlerden birisi. Bu nedenle de çok sıklıkla projelerde göremediğimiz oyuncu, en son Cici isimli sinema filminde Kadir karakterini canlandırdı.

Okan Yalabık’ın sesini, mimiklerini, oyunculuk yeteneklerini özleyen geniş bir izleyici kitlesi var ve Netflix için hazırlanan Kasaba isimli yeni dizi projesinde oyuncunun da yer alacağının ortaya çıkması, bu kitleyi çok memnun etti. Basına yansıyan haberlere göre Özgürcan Çevik ile Ozan Dolunay da bu projenin etkili isimleri olarak dikkat çekiyor.

Hekimoğlu dizisinden sonra Okan Yalabık'ı özleyenler için yeni dizi müjdesi! 8

Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal’ın senaryosunu yazdığı Kasaba isimli yeni dijital dizinin hikayesi çok merak ediliyor. Okan Yalabık’ın proje seçimindeki titizliğini bilenler, Kasaba dizisinin de çok iyi bir iş olacağı inancını taşıyor.

Özellikle Özgürcan Çevik gibi her projede göremediğimiz ve seçimlerinde titiz olan bir başka isim ile Okan Yalabık’ın yan yana gelecek olması da Kasaba isimli yeni diziye ilgiyi çeken bir başka neden oldu.

Hekimoğlu dizisinden sonra Okan Yalabık'ı özleyenler için yeni dizi müjdesi! 9

Özgürcan Çevik en son Çember isimli mini dizide başrolde yer aldı. Şevkat Yerimdar isimli sinema filmi ile tanınan ve bu hikayenin dizi versiyonunda da yer alan Çevik, böylece uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine de dönüş yapmış olacak.

İkisi kardeş, 3 kişilik arkadaş grubunun başlarından geçen olayları anlatan Kasaba isimli dizi, anneleri ölen iki kardeşin, arkadaşları ile birlikte kaza yaptıkları aracın bagajında büyük para bulmaları ile başlayan çarpıcı hikayesini anlatacak.