Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un şansına bakın! Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki aynı sahne, Elimi Bırakma’da da var!

Alp Navruz’un şansına bakın! Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki aynı sahne, Elimi Bırakma’da da var!

tarafından zk zk
Geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakterine hayat veren Alp Navruz, bir süre önce TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlanan Elimi Bırakma dizisinde Cenk rolünde oynuyor.

Alp Navruz, dizilerde artık klişe haline gelmiş bir sahneyi, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra bu kez de Elimi Bırakma’da yaşadı.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde o sahneyi anlatıp şöyle yazıyor:

“KESİN DEJAVU YAŞAMIŞTIR

“Elimi Bırakma” (TRT 1) dizisinde esas oğlan Cenk, Amerika’ya gitmek için yola çıkmıştı ama havaalanında kardeşi Arda’nın komaya girdiğini öğrenince kararından döndü…

Alp Navruz'un şansına bakın! Fazilet Hanım ve Kızları'ndaki aynı sahne, Elimi Bırakma'da da var! 7

“Fazilet Hanım ve Kızları” (Star TV) dizisinde de esas kız Hazan, Almanya’ya gitmek için bulunduğu havaalanında Sinan’ın arabasıyla uçuruma düştüğünü ve ölüm kalım savaşı verdiğini öğrenmiş, soluğu hastanede almıştı…

Dizide Sinan’ı canlandıran Alp Navruz için “Elimi Bırakma”da hayat verdiği Cenk olarak bu ilginç bir sahneydi. Bir önceki dizisini düşününce sanırım dejavu yaşamıştır!”