Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Zehra ve Ömer değişiyor mu?

Adını Sen Koy dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Zehra ve Ömer değişiyor mu?

tarafından zk zk
Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarından Star TV’ye geçen günlük dizi Adını Sen Koy’un uzun süredir müdavimleri çok endişeliydi.

Zehra ve Ömer aşkını başından beri izleyen, sonunda evlenmelerine de şahit olan ancak sürekli aşkları önünde engeller çıkan iki aşığın durumu, merak konusuydu.

Yeni sezonda çok sevdikleri Zehra ve Ömer’i yeniden ekranda görmek isteyen izleyiciler, sosyal medyadan dizinin devam edip etmeyeceği ile ilgili pek çok yorum yaptılar.

Diziden gelecek bir haberi dört gözle bekliyorlar. En büyük endişeleri Star TV’nin diziyi bitirmesi ya da ana karakterleri değiştirmesiydi.

Adını Sen Koy dizisi yeni sezonda devam edecek mi? Zehra ve Ömer değişiyor mu? 7

Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in başrollerinde oynadıkları diziden iyi haber ise Mesut Yar’dan geldi. Posta Gazetesi’ndeki köşesinde bakın detayları nasıl yazıyor:

“HEYECAN TOPLAYIN
İzleyici “Adını Sen Koy” (Star TV) dizisinde ana rollerin değişmesinden çok korkuyordu. Öyle ya Ömer ve Zehra aşkında her an yeni bir gelişme, her saniye bir başa dönme haliyle hop oturup hop kalkıyordu…

Şimdi rahat edebilirler. Dizi yeni bölümleriyle yeni sezonda eksiksiz olarak yine Star TV ekranında olacak. Son ve net notum budur. Heyecan biriktirin sevgili fanlar, çünkü sevdikleriniz yerinde duruyor!”