Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afra Saraçoğlu evde nasıl zaman geçiriyor?

Afra Saraçoğlu evde nasıl zaman geçiriyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ünlü isim gibi Afra Saraçoğlu da evde kalan ve mümkün olan herkese de aynı tavsiyeyi yapan ünlülerden… Salgın öncesinde Öğretmen dizisinde Gizem karakteri ile ekranda yer alan oyuncu, setlerin iptali sonrasında evine çekilmişti.Peki oyuncu evde nasıl vakit geçiriyor?

TV100’e konuşan Saraçoğlu, annesi ile birlikte evde ekmek yaptığını,zaman zaman kitap okuduğunu ve piyano çalarak rahatladığını söyledi. Evde gününün hızlı bir şekilde akıp gittiğini belirten Saraçoğlu, dışarı çıkmak zorunda kaldığında ise korunduğuna değindi ve şöyle konuştu:

“Tüm dünyada etkisini sürdüren bir salgınla karşı karşıyayız, bu salgındaki virüs çok hızlı bulaştığı için biz de ülkemizde çeşitli önlemler aldık. Bu önlemlere herkesin istisnasız uyması gerekiyor. Bu bilinç ile ben de evimde kalarak, gerekmedikçe dışarı çıkmadan, market alışverişim için dışarı çıktığımda herkes ile sosyal mesafemi koruyarak, kendimi ve yaşadığım ortamı sürekli temiz tutarak önlemlerimi alıyorum.”

Evde iki tane köpeği bulunan oyuncu, vaktinin bir bölümünü de onlarla geçiriyor. Mutfağa girdiğini ve çeşitli tariflerle yemek denemeleri yaptığını anlatan Saraçoğlu, dizi ve film de izleyerek günü fazla sıkılmadan geçiriyor.