Ana sayfa Güncel Haberler Ahmet Saraçoğlu ve Ecem Üstünkaya yeni oyunda buluştu!

Ahmet Saraçoğlu ve Ecem Üstünkaya yeni oyunda buluştu!

tarafından ker_def

Trajikomik hikâyeleriyle dikkat çeken, ödüllü Baba Sahne prodüksiyonları Kanlı Komedya ‘Caligula’ ve “AşkÖlsün” oyunları, sezonun son oyunlarıyla Baba Sahne’de! Roma İmparatoru Caligula’nın öyküsüyle, halkın özgürlük ve demokrasi arayışına eleştirel bir yaklaşım getiren Kanlı Komedya ‘Caligula’ 15 Haziran Cumartesi akşamı; ilişkilere, gündelik hayata dair hem eğlenceli hem de hüzünlü bir sorgulama sunan “Aşk Ölsün” ise 16 Haziran Pazar günü 2018- 2019 sezonunda son kez tiyatroseverlerle buluşacak.

Aşk Ölsün oyunundan görüntüler:

Levend Öktem, Ahmet Saraçoğlu, Ecem Üstündağ ve Pınar Coşkun’un birlikte rol aldığı Kanlı Komedya ‘Caligula’ 15 Haziran 2019 Cumartesi akşamı saat 20.30’da sahnelenecek. Bulgar yazar Stefan Tsanev’in kaleme aldığı, Ragıp Yavuz’un yönettiği oyun; sanata ve edebiyata katkılarıyla olduğu kadar, halkına ve çevresine yaşattığı zorbalık, vahşet ve sapkınlıklarıyla da tanınan Roma İmparatoru Caligula’nın hikâyesi üzerinden, halkın özgürlük ve demokrasi arayışına eleştirel ve trajikomik bir yaklaşım sunuyor.

Kanlı Komedya oyunundan görüntüler:

Kanlı Komedya ‘Caligula’, Saraçoğlu’na 18. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu; Üstündağ’a ise 23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödüllerini kazandırdı.

Günay Karacaoğlu’na 42. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getiren “AşkÖlsün” ise, sevmek ve sevilmek üzerine kurgulanmış trajikomik bir hayat hikâyesi… Murat İpek’in yazdığı, Barış Dinçel’in yönettiği kahkaha dolu “AşkÖlsün”, 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 16.00’da Baba Sahne’de seyirciyle buluşacak.