Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, teşekkür mesajında Ebru Şahin’in adını anmadı, eleştiriler geldi!

Akın Akınözü, teşekkür mesajında Ebru Şahin’in adını anmadı, eleştiriler geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Akın Akınözü, 14-18 Ekim tarihleri arasında Cannes’da düzenlenen MIPCOM Fuarında yer almıştı.

Ünlü oyuncu fuarın üzerinden bir hafta geçmesinden sonra bir teşekkür paylaşımı yaptı. Hem atv’ye hem Banu Film’e, dizideki ekip arkadaşlarına teşekkür eden Akın Akınözü, isimleri tek tek saydı ama fotoğraflarda da yer alan partneri Ebru Şahin’in adını yazmadı.

Akın Akınözü, teşekkür mesajında Ebru Şahin'in adını anmadı, eleştiriler geldi! 9

Oysa ki Cannes’da rol arkadaşı ile birlikte uzun süre geçirmişlerdi. Ayrıca Akın Akınözü’nün paylaştığı fotoğraflarda yanında duran da yine partneriydi…

Sadece ‘ekip arkadaşlarıma’ ifadesi ile yetinen Akın Akınözü’nün bu tavrı sosyal medyada hayranlarının dikkatini çekti ve çeşitli eleştiriler de geldi.

Kimi takipçileri ise diziden ayrılıyormuş gibi hissettiklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım:

Hercai’yle çıktığım yolculuğun bana getirdiği en özel anlardan birine muhteşem bir ev sahipliği yapan @atvturkiye’ye, bu projeyi bizlerle tanıştıran @banumiafilm’e, tüm emeği geçen @hercaidizi ekibi arkadaşlarıma ve beni bu gece için özenle hazırlayan @rasitbagzibagli ve @parlaquestyling’e teşekkürler! #mipcom2019

Akın Akınözü, teşekkür mesajında Ebru Şahin'in adını anmadı, eleştiriler geldi! 10

Akın Akınözü, teşekkür mesajında Ebru Şahin'in adını anmadı, eleştiriler geldi! 11