Ana sayfa Sosyal Medya Anne olmak isteyen Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin çocuğunun ismi bile hazır!

Anne olmak isteyen Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin çocuğunun ismi bile hazır!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV”nin Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle fenomen olan ünlü oyuncu Eda Ece yakın arkadaşı Aslıhan Doğan Turan’ın Youtube kanalındaki programına konuk oldu.

Aslıhan Doğan Turan ile sohbetinde iş ve özel yaşantısı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterini çok sevdiğini söyledi ve “Yolda herkes ‘Yıldız’ diye durduruyor, beni görünce insanların yüzleri gülüyor pozitif enerjimizin insanlara yansımasını seviyorum.

Bugüne kadar fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir hayranımı geri çevirmedim sevgi, bu dünyadaki en kıymetli enerji, buna sırtını dönen hiç kimse başarılı olamaz” dedi.

Yasak Elma dizisinde 5 sezon boyunca rol alan oyuncu, haftanın beş günü 12 saat çalıştığını belirterek; “5 yıldır sosyal hayatım yok. Ne akraba düğünü ne de arkadaş doğum günlerine katılabiliyorum. Boş olduğum zamanları evimde geçirmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Anne olmak isteyen Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin çocuğunun ismi bile hazır! 7

2 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile birlikte olan ünlü oyuncu ilişkisinin yolunda gittiğini ve günün birinde anne olmayı çok istediğini söyledi.

Çocukları çok sevdiğinden söz eden Eda Ece, “Çocuk çok istiyorum, üç erkek yeğenim var, dizideki oğlum Halit Can’ı da çok seviyorum, çocuk yaparsam belki ‘Han’ eki olan bir isim koyarım. Babam da zaman zaman bana, ‘Eda, her şeyin var bir Edan yok’ diye takılır” şeklinde konuştu.

Yasak Elma’nın başarısıyla da ilgili konuşan Eda Ece, Yasak Elma’nın 33 ülkede yayınlandığını belirterek, “Geçen yaz arkadaşımla New York’a gittim, herkes tanıyıp yolda durdurdu. Yasak Elma, dizi formatından çok Reality Show gibi insanlar karakterlerin sürekli ne yapacağını merak edip izliyorlar.

Şevval Sam ve ben dizinin demirbaşları olarak  sette iyi bir ortam yarattık setin enerjisinde başrol oyuncularının ve yönetmenin etkisi çok büyük”  açıklamasını yaptı.

Eda Ece’nin konuk olduğu programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;