Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 24 Temmuz Cuma 154. bölümde Thapki köşeye sıkışacak

Aşk Bir Rüya 24 Temmuz Cuma 154. bölümde Thapki köşeye sıkışacak

tarafından ker_def

Haftanın 7 günü ekranda yer almakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beleniyor. Thapki’nin köşeye sıkışacağı yeni bölümde yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Şankar yüzünden ölümden döner. Şada Thapki’yi zor duruma düşürmeyi başarır. Dhruv tarafından hakarete uğrayan Thapki ne yapacak?

Şankar Thapki’den kurtulmak için onu bayıltır ve tören ateşi için hazırlanan odunların arasına koyar. Odunların yanmasıyla zor duruma düşen Thapki kurtulmak için çırpınır fakat başarılı olamaz. Bihan son anda onun alevler arasında olduğunu fark eder ve kurtarır. Thapki kendine geldiğinde tüm bunların Şankar’ın oyunu olduğunu söyler.

Fakat Şada Şankar’ı ve kendisini korumak için Thapki’nin söylediklerini yalanlayacak birini ayarlar. Şada’nın bu hamlesi yüzünden Thapki’ye kızan Dhruv onun Bihan’la yeniden evlenmemesi için elinden geleni yapacağını söyler. Haklıyken haksız konuyma düşen Thapki ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik