Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz mayası tutmuş! Seni Çok Bekledim setinden samimi anlar

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz mayası tutmuş! Seni Çok Bekledim setinden samimi anlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çekimleri geçtiğimiz aylarda Erzincan’da başlayan sonrasında İstanbul’da devam eden ve şimdi de Doha’da süren Seni Çok Bekledim dizisi heyecanla bekleniyor. Star TV’nin yeni dizisinde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz başrolde oynayacak. İkilinin ekran uyumu merak konusuyken, gelen fotoğraflar, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir çifti de ortaya koyuyor.

Katar’ın Doha kentinde dizinin bazı bölümlerinin çekimleri yapıldı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranları, iki ünlü oyuncunun yeni dizisini ve karakterlerini heyecanla bekliyor. Dizi partneri olarak ekranda nasıl duracakları ise merak konusu.

Bilindiği gibi Özcan Deniz son olarak İstanbullu Gelin dizisinde oynamıştı. İrem Helvacıoğlu ise Nefes karakteriyle Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol aldı. Birlikte oynadığı Ulaş Tuna Astepe ile de çok yakıştırılıyordu.

Bu kez Helvacıoğlu’nun yeni partneri Özcan Deniz. Helvacıoğlu dizide Ayliz isminde fotoğrafçı bir kadını canlandırırken, Deniz de Kadir isimli bir iş insanının oynayacak.

Çekimlerden gelen karelerde iki oyuncunun samimi halleri de objektife yansımakta. İrem Helvacıoğlu, diziyi bekleyen hayranlarına sosyal medyadan bir sürpriz yaparak çekimler sırasındaki fotoğraflarından yeni kareler yayınladı.

Kırmızı yöresel kıyafeti ile dikkatleri çeken oyuncu, Özcan Deniz ile çölde çekilen fotoğrafını paylaştı.

Skala Yapım ile birlikte Özcan Deniz’in DNZ Film’in ortak projesi olan Seni Çok Bekledim’in yakında ekranda olması planlanıyor.

İşte setten yeni kareler…

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz mayası tutmuş! Seni Çok Bekledim setinden samimi anlar 8

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz mayası tutmuş! Seni Çok Bekledim setinden samimi anlar 9