Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’in dizi keyfi kısa sürecek!

Aslıhan Güner’in dizi keyfi kısa sürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisiyle bu sezonun başında ekranlara geri döndü. Show TV’de yayınlanan dizi, kahkaha dolu sahneleri ile büyük beğeni toplamıştı. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin enerjisi ve uyumlu halleri de dizinin çok iyi reytingler almasını sağladı.

Ancak, 2 hafta önce yeniden çekimlerine başlanan dizinin 28. bölümü geçtiğimiz hafta yayınlandı ve reytingleri düşük geldi. Dizinin yaz boyunca devam etmesi bekleniyordu. Ancak reyting düşüşünün süreceği endişesi üzerine dizinin 31. bölüm itibariyle sezon finali yapmasına karar verilmişti. Ancak işler değişti. 2 bölüm daha yayınlanması beklenen Kuzey Yıldızı dizisinde büyük şok. Dizinin 30.bölümü yayın akışından kaldırıldı… Devamı için linki tıklayın… FLASH GELİŞME KUZEY YILDIZI YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARTILDI… TIKLAYINIZ.

Aslıhan Güner'in dizi keyfi kısa sürecek! 8

Aslıhan Güner, Karadeniz’in harika doğasında neşeli günler geçiriyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını adeta kıskandıran oyuncu, Küpkaya Kanyonu Dereyanı Tesisleri’nde geçirdiği keyifli anlardan bir fotoğrafını paylaştı.. Doğal hayatın içinde olmayı seven ve kısa sürede de adapte olan oyuncu, buz gibi akan suya girdi ve o hallerini de instagram hesabından yayınladı.

Aslıhan Güner, “Su buz! Ama harika” notuyla mutluluğunu ifade etti. Ünlü oyuncunun Karadeniz’in güzellikleri arasındaki bu halleri kısa sürecek. Zira 31. bölüm çekimleri tamamlanınca ekip yeniden dağılacak.

Aslıhan Güner'in dizi keyfi kısa sürecek! 9