Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat ile Demet Özdemir benzerliği bu kadar olur!

Aybüke Pusat ile Demet Özdemir benzerliği bu kadar olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat’ın Her Yerde Sen dizisindeki bazı halleri Demet Özdemir’i hatırlatmıyor mu?

Romantik komedi dizileriyle son dönemde ortalığı kasıp kavuran Demet Özdemir’in Erkenci Kuş dizisinde ortaya koyduğu Sanem performansı daha önceki rollerinden önemli bir farkı gösteriyor.

Özdemir, komediye ne kadar yatkın işte Sanem bize bunu anlatıyor… Komedi rollerinde büyük başarı sergileyebileceğinin izlerini Erkenci Kuş dizisinde veren Demet Özdemir, hayranlarını bu yönüyle şaşırtmıştı. Kimse ondan böyle bir performans beklemiyordu.

Şimdi gelelim Aybüke Pusat’a… Her Yerde Sen dizisi daha 2. bölümüyle ekrana geldi. Ama ortaya yavaş yavaş çıkıyor ki, Aybüke Pusat’ta da bir komedi oynayabilme yeteneği var.

Medcezir, Beş Kardeş, O Hayat Benim, Familya, Söz, Şahin Tepesi dizilerinde rol alan Aybüke Pusat, Her Yerde Sen’de ise bambaşka bir yönünü ortaya sermekte.

İlerleyen bölümlerde daha çok üzerine sahne yazıldıkça Aybüke Pusat’ın da Demet Özdemir gibi komedi oynayabilme potansiyeli daha da çok ortaya çıkacaktır.

İki oyuncu bu noktada benzerlikler taşıyor.

Senaristlerin de yazacakları sahnelerde Pusat’ın bu yönünü ortaya çıkarmaya yönelik adımlar atması dizinin geleceğini de olumlu etkileyecektir.

Zira, Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir’in komedi yeteneğini fark eden senaristler sahnelere bu sosu sürekli katarak dizinin 1 yıldır çok konuşulmasını sağlamakta…