Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aytaç Şaşmaz’a ödül büyük sürpriz oldu!

Aytaç Şaşmaz’a ödül büyük sürpriz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu dizisinde Bora karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ile birlikte hikayede başrolde yer aldı.

Kanal D’de yayınlanan romantik komedi dizisi, eğlenceli bir hikaye ortaya koydu ve geniş bir izleyici grubunun da beğenisini kazandı. Ancak sosyal medyada patlama yapan bu beğeni, dizinin reytinglerini yükseltmeye yaramadı.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in aşk yaşamaya da başladıkları Baht Oyunu dizisi ne yazık ki, 17. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödülleri törenine birlikte katılan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ödül kazanarak önemli bir başarının sahibi oldu.

Cemre Baysel, ‘parlayan yıldız’ ödülünü kazandı. Aytaç Şaşmaz ise ‘en iyi romantik komedi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

Tören öncesinde çok heyecanlı olduğu gözlemlenen Aytaç Şaşmaz diziden sonra değişen imajıyla da dikkatleri çekti.

Oyuncu, tören öncesinde “Çok güzel bir akşam. Her şey çok güzel gözüyor. Muazzam, her yer parıl parıl. Çok güzel ödüller var, bakalım kime ne gelecek. Her şey sürpriz. Heyecan dorukta, herkes hak ettiği ödülü alır” diye konuştu.

Aytaç Şaşmaz, törende ödül kazanarak kendi adına büyük bir süpriz de yaşamış oldu. ‘En iyi romantik komedi erkek oyuncu’ ödülü ile birlikte Aytaç Şaşmaz’ın Baht Oyunu dizisi bir kez daha öne çıkmış oldu.