Ana sayfa Dizi Haberleri Azize ve Reyyan çatışması büyüyor! İşte Ebru Şahin ile Ayda Aksel hakkındaki gerçek!

Azize ve Reyyan çatışması büyüyor! İşte Ebru Şahin ile Ayda Aksel hakkındaki gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisinde Reyyan olarak öne çıkan Ebru Şahin, Cannes’ta boy gösterdikten sonra yurt dışında daha da çok merak edilen isimlerden oldu. Akın Akınözü ve Ayda Aksel ile birlikte Cannes’ta yer alan Ebru Şahin, her iki rol arkadaşı ile de sıcak iletişimiyle dikkat çekmişti.

Sosyal medyada yurt içinden ve yurt dışından hayranları tarafından yakından takip edilen oyuncu, Hercai dizisindeki rolünü de başarıyla sürdürüyor.

Dizinin 2. sezonunda Ayda Aksel’in canlandırdığı Azize hanım ile daha çok karşılıklı sahnesi olan Ebru Şahin, Dizi TV’deki röportajında herkesin birbirinden bir şeyler öğrendiği bir ortamda çalıştıklarını söyledi.

Azize ve Reyyan çatışması büyüyor! İşte Ebru Şahin ile Ayda Aksel hakkındaki gerçek! 7

Ayda Aksel ile aralarının çok iyi olduğuna da değinen Şahin, usta oyuncu ile birlikte aynı sette yer almanın kendisini çok heyecanlandırdığını da söyledi.

Ebru Şahin, sette oyuncular arasındaki etkileşimin detaylarını şöyle anlattı:

“Dizide rol aldığım bütün arkadaşlarım, partnerlerim, herkes bana bir şeyler mutlaka katıyor. Birbirimizi eğittiğimizi düşünüyorum ama Ayda Aksel ile oynamak çok heyecan verici, çok güzel. Hepimizin herkesten öğreneceği çok şey var. Güzel bir şekilde idare ettiğimizi düşünüyorum. İzleyenlere de böyle yansıyor ise ne mutlu bize.Ama aramız çok iyi hiç dizideki gibi değil.”

Dizi TV’deki röportajı videoda bulabilirsiniz.