Ana sayfa Dizi Haberleri Siz ayakta uyuyun! Hercai’de Miran’daki değişikliğin alt metnini bilmiyorsunuz!

Siz ayakta uyuyun! Hercai’de Miran’daki değişikliğin alt metnini bilmiyorsunuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisi 2. sezonunda neler değişti neler, haberiniz var mı? atv ekranında ilk sezonu büyük beğeni toplayan Hercai dizisinde 2. sezona Cuma akşamları yayınlanan yeni bölümler ile devam edilmekte.

Dizinin 2.sezonunda bazı değişiklikler dikkat çekiyor.

Örneğin artık Reyyan ile Azize daha çok karşılaşıyor. Ebru Şahin ve Ayda Aksel’in karşılıklı sahneleri arttı ve bu duruma da ikili arasındaki sahnelerin kalitesini olumlu yönde etkiledi.

İki güçlü kadının karşılıklı diyalogları izleyicide de önemli bir etki bırakıyor.

MİRAN’IN SAÇLARI İLE VERİLEN MESAJ!

Bir başka değişiklik ise Miran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Akın Akınözü’nde yaşandı.

Akınözü, ilk sezonda saçları öne taralıydı. Ancak ikinci sezonda saç konusunda bir değişiklik yapıldı. Bu değişiklik hakkında Dizi TV’ye konuşan Akın Akınözü, Miran karakteri için saçın çok önemli olduğunu ifade etti.

Aslında saçlardaki bu değişikliği yüklenen bir anlam var…

blank

Akınözü, “Saçlar çok, geçen sezonda böyle Miran’ın dikkat çekici unsurlarından birisiydi. Bir karakteristiği vardı.Benim için çok değerli. Hatta konuştuk da, söyledim de.. Bence bu sene bu saç imajını değiştirdiğimizde hala daha, önceki sezonun meyvesini yiyoruz diyebilirim” açıklamasında bulundu.

Peki saçlara yüklenen anlam tam olarak neydi? Akın Akınözü, bu anlama önem veriyor. Saçlar üzerinden verilen mesajı izleyicinin daha iyi anlayabilmesi için ünlü oyuncu şu ifadelerde bulundu:

“Miran’ın saçları öne doğruyken daha aslında içe kapanık daha aslında yetiştirildiği intikam hikayesi ile bir his veriyordu. Daha onun içinde, daha karanlık bir yerde. Böyle sıkışmış kalmış bir his veriyordu bana. Fakat saçları değiştirdiği yer artık Reyyan ile evlendiği nokta oldu. Artık biraz daha o buzlar eriyor, hayata karşı daha açık, karanlıktan aydınlığa geçiş gibi bir anlamda yüklenmiş oldu.Bundan dolayı da bu şaç şu anki Miran’ın hissini ve duygularını daha iyi besliyor. Bunu hikayede çok güzel bir şekilde işlendiğine inanıyorum.”

Dizi TV’deki röportajı videoda bulabilirsiniz.