Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde öpücükler havada uçuşuyor!

Bay Yanlış dizisinde öpücükler havada uçuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Bay Yanlış, şimdiye kadar 10 bölüm yayınlandı. İlk günden bu yana dizinin hayranları sosyal medyada her türlü desteği verdi. Bay Yanlış dizisinin reytinglerinin toparlanması ile de hayranlar bir nebze olsun rahatladı. Kış sezonu başlıyor ve Cuma akşamları etkili yapımlar var. Bay Yanlış’ın bu dizilerin arasından sıyrılması da sadık izleyicileri sayesinde gerçekleşebilir.

11 Eylül Cuma günü Bay Yanlış’ın 11. yeni bölümü yayınlanacak. Özgür ve Ezgi karakterlerinin birbirlerini yakından keşfetme isteklerinin oluşturduğu romantik anlar izleyicileri keyiflendirecek.

Bay Yanlış dizisinin 11. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ezgi, Özgür’ün kollarında ve hallerinden çok memnunlar. İzleyiciler de iki aşığın bu romantik anlarını çok beğenecektir.

Ezgi, Özgür’ün bu kadar romantik olduğunu keşfediyor. Yeni bölümde öpücükler ise adeta havada uçuşuyor.. Özgür ise zaferini kutluyor. Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin başarılı performansı ile Bay Yanlış’ın yeni bölümü de yine çok ilgi çekecek.

İşte Bay Yanlış dizisinin 11.bölümünden 2. fragman:

Bay Yanlış dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 10.bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım:

Ezgi, tüm bu yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra soluğu Bursa’da alır. Nevin ve Ünal Ezgi’nin bu halini sorgular. Ezgi, Özgür’le yaşadıklarını gizlese de Özgür’ün Bursa’ya gelmesiyle her şey açığa çıkar. Özgür’ün özür dilemesi hiçbir şeyi değiştirmez. Özgür’ün ona güvenmemesi onu çok üzmüştür.

Özgür yalnız kaldıkça Ezgi’yi daha da özler ve ona ne kadar aşık olduğunu daha da anlar. Bu hali Ozan’ı harekete geçirir. Cansu ve Deniz de Ezgi’ye yanlış davrandıklarından dolayı üzgün ve pişmandırlar. Onlar da Ozan ile birlik olup Ezgi ve Özgür’ü bir araya getirmeye çalışır. Bakalım bu plan ikisinin barışmasına yetecek midir?