Ana sayfa Sinema Bebeğini kucağına alan Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor!

Bebeğini kucağına alan Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en sevilen kadın oyuncularından biri olan Özge Özpirinçci, kısa süre önce kızı Mercan’ı kucağına almıştı. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan başarılı oyuncu arayı fazla açmadan yeniden yeniden setlere dönüyor.

Özge Özpirinçci, ekrana son olarak Kadın dizisi ile gelmişti. Ardından Netflix için çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Netflix için çekilen Yakamoz ve BluTV’de yayınlanmakta olan Salih Bademci ile başrolünü paylaştığı İlk ve Son dizilerinde oynamıştı.

Başarılı oyuncu bu süreçte hamile olduğunu öğrenince setlere ara vermişti. 30 Kasım’da Mercan ismini verdiği kızını kucağına alan Özpirinçci o günden bu yana bebeğiyle ilgileniyor. Ancak Özge Özpirinçci setlerden fazla uzak kalamadı.

Bebeğini kucağına alan Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor! 7

Özge Özpirinçci bu kez diziyle değil sinema filmiyle setlere dönüyor. Bugüne kadar Fahriye Abla, Muhsin Bey, Eşkıya, Gönül Yarası gibi çok başarılı filmlere imza atan Yavuz Turgul’un teklifini kabul eden Özge Özpirinçci, hayranlarıyla sinema perdesinde buluşacak.

Filmle ilgili henüz açıklanan hiçbir bilgi yok. Bir çocuğun hikayesini anlatacağı belirtilen filmin çekimlerine kısa süre sonra başlanması bekleniyor.

Bu arara Özge Özpirinçci’nin en son rol aldığı dizi olan Kadın, yurt dışında büyük ilgi görüyor. Özpirinçci’nin başrolünü Caner Cindoruk’la paylaştığı Kadın dizisi İspanya ve Arjantin’de büyük bir reyting başarısına ulaştı. Kadın dizisi bugüne kadar 70 ülkede yayınlandı.