Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, doğum gününde yeni bir sosyal çalışmaya başladı!

Bensu Soral, doğum gününde yeni bir sosyal çalışmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral’ın bugün doğum günü. 23 Mart 1991 doğumlu olan oyuncu, 29.yaşını kutluyor. Oyuncu, bugüne özel önemli bir duyuruyu da instagram hesabından yaptı.

Sosyal Ben vakfının 2020 yılı gönüllü elçisi olan oyuncu, çocuklara rol model olacak. Soral, Türkiye’de dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesi noktasında gönüllü elçilik yapacak.

Saha çalışmalarına katılacak olan oyuncu, ayrıca hayvan hakları projesini de hayata geçirecek. Doğum gününde bu önemli çalışmasını paylaşan Bensu Soral, şu noktalara dikkat çekti:

“SosyalBen’i kurulduğu günden bu yana takip ediyorum. Azimli çalışma ile kısa sürede hayata geçirdikleri projeler, dokundukları çocuklar beni çok etkiledi. Ulusal ve uluslararası platformlarda çok başarılı işlere imza attılar. Şimdi sıra birlikte güzel işlere imza atmakta. Bunu doğum günümde paylaşmaktan dolayı ayrıca çok mutluyum. Benim için özel ve unutulmaz bir hediye oldu.”

Bensu Soral, doğum gününde yeni bir sosyal çalışmaya başladı! 7