Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel’e tiyatro oyununda yapılan büyük ayıp!

Bergüzar Korel’e tiyatro oyununda yapılan büyük ayıp!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Vatanım Sensin dizisinin ardından bu sezon dizilerde yer almamayı tercih eden Bergüzar Korel, bir süre önce ‘Kızlar ve Oğlanlar’ isimli tek kişilik oyunuyla sahneye çıkmaya başladı.

Uzun ve yoğun geçen bir hazırlık sürecinin ardından sahneye çıkan Korel, tiyatro oyunculuğuyla da seyircilerinden alkış almaya devam ediyor.

Ses getiren oyununu DasDas’ta sergilemeye devam eden Bergüzar Korel, instagram sayfasından yaptığı bir açıklama ile oyuna gelen bazı kişilerin cep telefonlarıyla kayıt yaptıklarını ifade etti.

Bergüzar Korel, seyirciye uyarıda bulunurken bu durumun sahnedeki kişiyi nasıl etkilediği anlatarak yapılan saygısızlığa değindi.

Üstelik yapılan çekimin sosyal medyada paylaşıldığını da ifade eden Korel, bu paylaşımların sosyal medyada yayılmaması için takipçilerinden ricacı oldu.

Korel, yaptığı açıklamada, “Bugün oyun sırasında telefonu sabitleyip sonra da bunu paylaşan seyirci! Lütfen yapmayın. Oyun sırasında hem oyuncuya hem de bütün ekibe en önemlisi tiyatroya yapılan büyük bir saygısızlıktır bu… En açık, en çıplak, en samimi ruh halimizle sahnede varolmaya çalışırken çıplak gözle bu ana şahitlik etmek varken neden şu sanal alemde paylaşıyorsunuz bu anları? Ve üstelik oyun sırasında sizle göz göze gelmek varken bir telefon kamerasıyla yüzleşmek, inanın bizim için de çok zor! Dağılmak ve sonrasında toparlamak gerçekten çok kalp çarptırıcı ve dağıtıcı! Sonrasında gelecek seyirci için de etik değil bu yaptığınız. Fan sayfalarımdan rica ediyorum lütfen bu tarz paylaşımları yaymayın. Oyun öncesi ve selam sırasında çekilen videolar ve fotoğraflar için değil elbette bu sözlerim. Teşekkür ederim…” diye konuştu.

İşte Bergüzar Korel’in o açıklaması:

Bergüzar Korel'e tiyatro oyununda yapılan büyük ayıp! 7