Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova setinde gerginlik! İki oyuncu arasında kavga çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova setinde gerginlik! İki oyuncu arasında kavga çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın setinde yaşanan gerginlik çekimlerin aksamasına sebep oldu! Dizinin iki oyuncusu arasındaki tartışma sonrası yapımcı devreye girdi…

İddialar bu yönde! Dördüncü sezonuyla ekranda başarılı bir çizgi izlemeye devam eden Bir Zamanlar Çukurova’nın setinden gelen söylentiler, dizinin kamera arkasında bir gerginlik yaşandığını gözler önüne serdi! Adana’da yapılan çekimler sırasında İbrahim Çelikkol ile ilgili iddia, herkesi şaşırttı!

Başrolünü Hilal Altınbilek ile paylaştığı dizinin setine geç geldiği iddia edilen oyuncunun, bu nedenle çekimleri geciktirdiği iddia ediliyor! Bu durumun sürekli olmaya başladığı ve çekimleri aksattığı konuşulmakta.

Dizinin iki oyuncusu Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol’un boğaz boğaza geldiği bir kavganın yaşandığı ileri sürüldü. Çelikkol’un sürekli olarak seti beklettiği ve bu durum karşısında Furkan Palalı ile tartıştıkları gündemde. Ekibin de Çelikkol’un seti bekletmesinden dolayı rahatsız olduğu ve sonunda iki oyuncunun bu nedenle birbirlerine girdikleri konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova setinde gerginlik! İki oyuncu arasında kavga çıktı! 7

Yaşanan bu gerginliğin, Bir Zamanlar Çukurova’nın yapımcısı Timur Savcı’ya da ulaştığı ve Furkan Palalı’nın olayı anlatmak için İstanbul’a döndüğü de konuşuluyor. Adana’daki sette çıkan kavga, gerilimin halen sürdüğü de bir başka iddia. Timur Savcı’nın araya girerek İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı’yı yatıştırdığı söylenmekte.

Dizinin Adana’da zorlu koşullarda çekiliyor olması, dönem dizisi olması sebebiyle iki kat farklı yoğunluk yaşanması ile sette de kasvetli bir havanın hakim olduğu söylentileri kulislerde konuşuluyor. Daha önce da başka oyuncular arasında benzer gerginlikler yaşanmıştı. Kerem Alışık ve Murat Ünalmış da çekimler sırasında kavga etmişti. İki oyuncunun diziden ayrılmasının ardından bu kez yeni katılan diğer iki oyuncunun kavgaları, Bir Zamanlar Çukurova’yı yine gerginlik haberleriyle gündeme getirdi…