Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen’ciler şimdi çok mutlu!

Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen’ciler şimdi çok mutlu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Bizim Hikaye dizisinde Rahmet ve Deniz aşkının müdavimi oldu pek çok izleyici.

Melisa Döngel’in oynadığı Deniz karakteri diziye ilk girdiğinde, Barış ve Filiz aşkının önüne geçen bu hikayeden izleyici başta pek hoşlanmamıştı.

Ancak ince ince örülen hikaye, izleyenleri bu aşka kilitledi adeta!

Önce Derin ile yakınlaştığı görülen Rahmet, aslında için için ablası Deniz’e vurulmuştu.

Deniz de Rahmet’e aşık olmuş ama kabullenmek istemiyordu. Aralarında kimi zaman tehlikeli oyunlar oynandı, çatışmalar, kavgalar, tehditler aldı başını gitti.

Fakat ilerleyen zamanlarda bu deli aşıklar, birbirlerine aşklarını itiraf ettiler ama aralarına bu kez Derin girdi.

Deniz, Derin’in çektiği acıyı görüp, Rahmet’ten uzaklaşmaya çalıştı ama yapamadı. Sonunda Derin’i ve Rahmet’i ikna etmenin akıllıca bir yolunu buldu.

Günlerce yemek yemeyen, yatakta hasta yatan Deniz’in hali Derin’i çok üzdü. Deniz, Rahmet’e aşık olduğunu itiraf etti. Derin, daha fazla dayanamayarak Rahmet’e gidip ablasının çok kötü olduğunu, adeta yaşamak istemediğini, günlerdir evde hasta yattığını, böyle devam ederse hastaneye kaldırılacağını söyledi.

Deniz’in planı tıkır tıkır işlemişti. Rahmet, hemen sevdiği kızın yanına koştu. Onun uyuduğunu sanarak ona olan aşkını itiraf etti.

Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 13

İşte bu sahnelerde uzun süredir izleyicinin beklediği sonunda olmuştu. Rahmet, Deniz’in durumunun kötü olduğunu düşünüp savaşmayı bırakmış ve aralarındaki çekişmeyi onun kazandığını söyleyerek aşkını itiraf etmişti.

Deniz, bu sözlerin ardından birden ayağa kalkınca, Rahmet yine bir oyunun içine düştüğünü anladı.

Deniz bu durumla eğlenirken, bir taraftan da Rahmet’in gönlünü almayı başardı ve iki aşık birbirlerine aşkla sarılıp, uzun süredir bu anı bekleyen izleyenleri de mutlu ettiler.

Ancak yine de bu hikayede garip bir durum var! Deniz, bir gün gideceğini daha önce de söylemişti Rahmet’e. Rahmet, bunun nedenini yine sordu ama Deniz, “Bunu öğrendiğin gün,beni gördüğün son gün olacak, sorma. O gün ikimiz de kaybedeceğiz ama ben seninle kaybetmeye de paramparça olmaya da hazırım. Sen de hazır mısın?” diyerek aşklarını yaşamaya ikna etti onu.

Deniz’in bir hastalığı mı var, neden gitmesi gerekiyor şu an herkesin kafasını kurcalayan bir soru bu ama sosyal medyada RahDen olarak bu ikilinin aşkının peşinden giden izleyiciler, bu sahnelerden sonra bu sorunun yanıtını da şimdilik pek düşünmüyor!

İşte o sahneler ve gelen yorumlardan bazıları:

Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 14 Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 15 Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 16 Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 17 Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 18 Bizim Hikaye dizisine, Deniz ve Rahmet aşkı damgasını vuruyor! RahDen'ciler şimdi çok mutlu! 19