Ana sayfa TV Programları Boston Çay Partisi Skeçlerle Canlandırıldı! – Dünyayı Geziyorum Kanal 7

Boston Çay Partisi Skeçlerle Canlandırıldı! – Dünyayı Geziyorum Kanal 7

tarafından ker_def

‘Dünyayı Geziyorum’ ekibi Boston şehir merkezinde yer alan Boston Limanı’ndaki Çay Partisi Müzesi’ni Ziyaret etti. Özlem Tunca, eşsiz bir manzaraya sahip olan limanın ve bu limanda yer alan Çay Partisi Müzesi’nin tarihinin çok eskilere dayandığını belirtti. Boston’da çaydan alınan vergileri protesto etmek amacıyla gemiye akın eden halkın hikayesi Çay Müzesi’nin içerisinde skeçlerle canlandırıldı. Çay Müzesi’nin içinde ekibi yöresel kıyafetler giymiş insanlar karşıladı. Aynı zamanda toplanma evi olarak da adlandırılan Çay Müzesi’ndeki insanlar, yaşanan tarihi olayları canlandırarak o döneme ışık tuttular.

Dünyayı Geziyorum programındaki Boston çay partisi skeçlerini videodan izleyebilirsiniz…

“Boston’daki çay partisinin hikayesi nedir? Tarihte halk çaydan alınan vergileri nasıl protesto etti? Çay Müzesi neden toplanma ev olarak kullanılıyordu? Amerika Bağımsızlık Savaşı’nı ateşleyen en önemli unsur nedir?” Soruları Dünyayı Geziyorum’da yanıtlandı.

Kanal 7 Televizyonu

Türkiye’de yayın yapan televizyon kanalıdır. Kanal Yeni Dünya Medya Grubu bünyesindedir. Kanalın tam adı Kanal 7 Televizyonu’dur. 27 Temmuz 1994 tarihinde kurulmuştur ve kurulduğu tarihten bu yana yayın faaliyetine devam etmektedir.