Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kez oyun falan yok! Çukur dizisinde ikisinden biri ölüyor!

Bu kez oyun falan yok! Çukur dizisinde ikisinden biri ölüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz sezonlara damgasını vuran Çukur dizisi, 3. sezonuyla yine ekranları sarsmaya geliyor!

Sezon arasının ardından yeni bölümleri heyecanla beklenen diziden gelen ilk tanıtım, Çukur izleyenleri adeta şoke etti!

Koçovalılar’ın birileri tarafından rehin tutulduğu ve Yamaç ile İdris’e hiç bir seçenek bırakılmadığı bir anın korkunç geriye sayımı, izleyenleri çok şaşırttı!

Tanıtım videosunda baba oğulun içine girdiği korkunç açmaz, dehşete düşüren bir heyecana sürüklüyor izleyenleri. Ellerinde silah olan İdris ve Yamaç’a, ailelerinin videoları izlettiriliyor. Ya onlar ölecek ya da kendileri. Baba oğul, seçim yapmakta zorlanırken, ikisi de birbirlerini öldürmek yerine kendileri ölmek istiyor. Ancak fazla seçenekleri yok!

İdris Koçovalı, kendisi vurması için oğlunu yüreklendirmeye çalışırken, Yamaç babasını vurmak istemiyor. Geri sayım sıfıra yaklaştığında kamera onlardan uzaklaşıyor ve bir el silah sesi duyuluyor. Çukur izleyenleri bu tür sahnelerin arkasında bir başka şaşırtmaca olmasına alışkın. İlk başta yine izleyici de ikisinin de kurtulacağına dair bir intiba oluşuyor. Tüm bu yaşananların bir oyunun parçası olduğu düşüncesi hakim.

Ancak görünen o ki bu kez öyle olmayacak! İki başrolden birisi diziden ayrılıyor! Bu kişinin kim olduğunu yeni sezonun ilk bölümünde hep birlikte göreceğiz ama Aras Bulut İynemli olması pek muhtemel görünmüyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde iki isimden birinin diziden ayrılacağı tüyosunu vermekte. Daha önce olduğu gibi flasback bir dönüş olmayacak ve ana karakterlerden biri hayatını kaybedecek.

Bu arada diziye iki yeni isim transfer oldu. TRT1’de yayınlanan Halka dizisinde oynayan Hazal Subaşı ile Damla Sönmez, dizinin yeni isimleri. Damla Sönmez, Baykal’ın kızı Efsun karakterini oynayacak.

Efsun ile Yamaç arasında bir aşk yaşanacağı ihtimalleri de bu transferle birlikte konuşulmaya başlandı.

Bu kez oyun falan yok! Çukur dizisinde ikisinden biri ölüyor! 7

2004 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Damla Sönmez, birçok önemli karaktere hayat verdi.Gece Gündüz dizisindeki Pınar karakteri ile dikkat çeken oyuncu; Türkan, Bir Aşk Hikayesi, Şubat,Güllerin Savaşı, Aşk ve Gurur, Masum Değiliz gibi önemli projelerde rol almıştı.

Damla Sönmez en son Netflix için hazırlanan 6 bölümlük Ottoman Rising belgesel dizisinde de Ana karakterini canlandırdı.