Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sempatiklik daha çok reyting getirir! Ertan Saban ile Devrim Özkan, en aykırı ama en sempatik dizi çifti!

Bu sempatiklik daha çok reyting getirir! Ertan Saban ile Devrim Özkan, en aykırı ama en sempatik dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisi öyle güzel bir dizi çifti oldu ki, izleyiciler onların sahnesini görmek için bir hafta beklemeye bile tahammül edemiyor. Gani Müjde’nin hem hikayesini yazdığı hem de konseptini tasarladığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, en iyi çıkış yapan yaz dizilerinden birisi oldu. Tozluyaka ile birlikte çok iyi reytingler alabilen yaz dizisi olarak da öne çıkan Show TV dizisi, başrol oyuncularının karizmasıyla da çok konuşuluyor.

Ertan Saban, kirli bir geçmişe sahip olan mafya karakterinden bir coğrafya öğretmenine dönüşme sürecinde çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Sadi Payaslı karakteri birçok dizi hayranı tarafından kabul gördü ve Ertan Saban da bu role çok yakıştı. Ancak asıl büyük sürprizi Devrim Özkan yaptı. Hayranları daha sade ve daha geri planda bir karakter beklerken, Songül herkesi çok şaşırttı.

Polis Songül, kirli geçmişi öğretmen olarak gizlenen Sadi’nin denetleyicisi aslında. Ancak ikili arasında başlayan ve aşka doğru ilerleyen bir süreç de dizinin hikayesini çok ilginç bir noktaya doğru sürüklüyor.

Bu sempatiklik daha çok reyting getirir! Ertan Saban ile Devrim Özkan, en aykırı ama en sempatik dizi çifti! 8

Sadi ve Songül, birbirlerine o kadar zıt ve birbirlerinden o kadar farklı ki, işte bu durum çiftin çekiciliğini artırdı. Sosyal medyada başlayan ve hızla yayılan Sadi ile Songül uyumunun etkisi, artarak sürüyor.

Dizinin senaristleri de Sadi ve Songül’ün atışmalarını ve tartıştıkları, fikir ayrılıkları yaşadıkları sahneleri artırarak, zıt kutupların çekiciliğini daha çok öne çıkartıyor.

Devrim Özkan ise performansı ile hayranlarını mest ederken, oyunculuk yeteneklerini ne kadar çok geliştirdiğini de gözler önüne seriyor.

Bu sempatiklik daha çok reyting getirir! Ertan Saban ile Devrim Özkan, en aykırı ama en sempatik dizi çifti! 9

Ertan Saban için söylenecek bir söz yok. Üstlendiği her rolün hakkını veren ve canlandırdığı karakterlerin ruhuna bürünebilen birisi. Ancak dizi hayranları Devrim Özkan’da da aynı özellikleri Songül karakteri üzerinden daha net görmeye başladı. Bu durum da genç oyuncunun, mesleğinde iyi bir yolda ilerlediğinin bir işareti olarak algılanıyor.