Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezon fırtınalar estirdiler! İşte yeni sezonda da devam edecek 11 dizi…

Bu sezon fırtınalar estirdiler! İşte yeni sezonda da devam edecek 11 dizi…

tarafından zk zk

Çukur dizisi, İçerde’den sonra ekranın Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Koçovalı ailesinin Çukur’u korumak için verdiği mücadele ekranda her hafta büyük fırtınalar yaratıyor.

Ercan Kesal gibi usta bir ismin yanı sıra Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli de performanslarıyla her hafta takdirleri topluyorlar.

Dizi, büyük bir ihtimalle yeni sezonda da bambaşka sürprizlerle gelecek.

blank

Kanal D’nin sezon başında ekrana gelmesi beklenen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, ne yazık ki sezon sonuna doğru ekrana gelebildi.

Çekimlerde yaşanan aksilikler, yönetmenin ve bazı oyuncuların değişmesiyle birlikte 20 Mart’ta ilk bölümüyle ekrana geldi. Salı akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 4. bölümü ekrana gelecek.

Dizinin ilk bölümlerinde kimi eleştiriler dillendirilse de gittikçe daha çok benimsenen ve dikkat çeken dizi, reytingini de yükselterek sezon sonunu garantiledi.

İvmeyi sağlam tutarsa, büyük prodüksiyonlu bu diziden kanalın vazgeçme ihtimali yok gibi görünüyor. Bu nedenle yeni sezonda daha güçlü bir Fatih portresi ile Mehmed Bir Cihan Fatihi’ni izlemeye devam edeceğiz.

(haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)