Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezon fırtınalar estirdiler! İşte yeni sezonda da devam edecek 11 dizi…

Bu sezon fırtınalar estirdiler! İşte yeni sezonda da devam edecek 11 dizi…

tarafından zk zk

Yeni sezonun çok konuşulan dizilerinden bir diğeri de Fox’ta Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları ve Shamaless dizisinden uyarlama olan Bizim Hikaye. Dizi, her ne kadar son dönemde reytingde küçük dalgalanmalar yaşasa da Perşembe akşamları kararlılıkla yolunda yürümeye devam ediyor.

Filiz ve kardeşlerinin her hafta başlarına gelen yeni ve dikkat çekici olaylarla birlikte Barış ve Filiz aşkında yaşanan çetrefilli haller de izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor.

Yoksul bir mahallede yaşanan hikaye, izleyiciyi doğallığı, oyunculuklar ve hikayesiyle de kendisine çekmeye devam edecek gibi duruyor.

blank

Star’ın yeni sezondaki iddialı dizilerinden Avlu da ilk 2 bölümüyle adeta ekranı sarstı! Perşembe akşamları yayınlanan dizi, ekrana hızlı bir giriş yaparak pek çok tartışmayı da beraberinde getirdi.

Ancak Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse’nin başrollerinde oynadıkları dizinin tüm tartışmaların gölgesinde her hafta çok konuşulduğu ve reytinglerini de giderek yükselttiği görülüyor.

Sezon ortasında başlayan diziden Star TV’nin vazgeçmeyeceği görülüyor.

(haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)