Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezon fırtınalar estirdiler! İşte yeni sezonda da devam edecek 11 dizi…

Bu sezon fırtınalar estirdiler! İşte yeni sezonda da devam edecek 11 dizi…

tarafından zk zk

Kadın dizisi, yeni sezonun en çok beğenilen ve dikkat çeken dizilerinden. Özge Özpirinçci’nin, Buğra Gülsoy ile oynadığı Aşk Yeniden isimli komedi dizisinden sonra ekrana bomba gibi döndüğü Kadın, Woman isimli Japon dizisinden uyarlandı.

Kısa sürede izleyicinin ilgisini çeken dizi, sezon sonuna doğru gittiğimiz bu dönemde dahi zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Her hafta izleyiciyi şaşırtan ve ekrana bağlayan gelişmeler neticesinde Kadın, sezon sonuna kadar ilgiyi üzerinde tutacak gibi görünüyor. Fox’un, Kadın dizisinden yeni sezonda da vazgeçmeyeceği reytinglerinden belli oluyor.

blank

Ufak Tefek Cinayetler, Star’ın Salı akşamları Kadın dizisiyle yarışan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a karşı direnen dizisi. Ancak Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin gelişiyle reytingde dalgalanmalar yaşanmaya da başlandı.

4 ünlü kadın oyuncu Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in yanı sıra Mert Fırat’ın da başrolünde oldukları dizi, ilk bölümleriyle ekrana hızlı bir giriş yaptı ve çok konuşuldu. Sarmaşık ismi verilen ve dizinin geçtiği Kemer Country’deki mekanlar izleyicinin dikkatini çekerken, aynı zamanda kostümleriyle de çok konuşuldu Ufak Tefek Cinayetler.

Ancak son bir kaç bölümdür reytinglerinde küçük de olsa ivme kaybeden dizinin en çok eleştirilen tarafı, dizinin sezon ortasına gelmesine rağmen hala konusunun belli meseleler etrafında dolanıp durmasıydı. Geçtiğimiz 2 bölümde dizinin adında da geçen ‘cinayetler’ yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacak gibi duruyor.

Şimdilik küçük vukuatlarla geliştirilen dizi, izleyiciye beklediği verebilirse yeni sezonda da devam etme ihtimali yüksek. Star’ın her hafta ilk 3’ü zorlayan dizisinden kolay kolay vazgeçmeyeceği görülüyor.

(haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)