Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal, yeni sezona başlayan Payitaht Abdülhamid için ilk paylaşımını yaptı

Bülent İnal, yeni sezona başlayan Payitaht Abdülhamid için ilk paylaşımını yaptı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam (9 Ekim Cuma) 120. bölümüyle yeni sezona başlayan Payitaht Abdülhamid dizisi, yine heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. İzleyenlerin uzun zamandır beklediği dizi, sezona başlarken, bölüm sonrasında pek çok yorum ve mesaj yapıldı sosyal medyadan.

Dizide Abdülhamid’i oynayan Bülent İnal, instagram sayfasından bir sonraki bölümün fragmanını paylaştı ve yeni sezonun hayırlı olması dileğini paylaştı. Yorumlar için de teşekkür eden oyuncunun bu paylaşımı, takipçilerinden beğeni ve pek çok yorum aldı.

Beşinci sezona hızlı bir giriş yapan diziye “Muhteşem bir bölümdü” şeklinde pek çok yorum geldi sosyal medyadan. Dizinin yeni sezonunda yeni katılan oyuncular ve karakterler de bir bir ortaya çıktı. Ancak bir karakterin ayrılışı, izleyenleri üzdü.

Bilindiği üzere Gürkan Uygun, Halil Halid isimli karakter ile Payitaht Abdülhamid’de rol almıştı. Ancak oyuncu, yeni başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine Hassan Sabbah rolü ile geçiş yaptı.

Gürkan Uygun’un Halil Halit karakteri ile diziye geri dönmesini isteyen izleyiciler, “Payitaht Abdülhamid’de Halil Halit devam etsin” diye yorumlarda bulundu.

İşte Bülent İnal’ın paylaşımı:

Yeni sezon hayırlı olsun. Sağolun varolun yorumlar için. Haftaya cuma görüşmek üzere????????????????????????

 

Bülent İnal, yeni sezona başlayan Payitaht Abdülhamid için ilk paylaşımını yaptı 7