Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz pas verdi, Hazal Kaya 1 yıllık meseleyi çöpe attı!

Burak Deniz pas verdi, Hazal Kaya 1 yıllık meseleyi çöpe attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hazal Kaya, 1 yıl önceki Burak Deniz meselesini yeniden gündeme getirdi! Burak Deniz ile Hazal Kaya ikilisi, Bizim Hikaye dizisinde başrolde yer aldılar. Dizi büyü beğeni topladı ve 2 sezon devam etti. Toplam 70 bölüm yayınlanan dizi, 23 Mayıs 2019 tarihinde final yapmıştı. Yurt dışında büyük ilgi gören Bizim Hikaye, Shameless’ten uyarlanmıştı. Türk uyarlamanın, yurt dışında İngiliz orijinali ve Amerikan uyarlamasından daha fazla izlenmesi gibi bir gerçek bugün çok konuşuluyor.

Hazal Kaya ise Bizim Hikaye ile ilgili bir meseleyi yeniden gündeme taşıdı. Dizinin setinde Burak Deniz ile Hazal Kaya’nın anlaşamadıklarına dair bir çok haber yapılmıştı. İkilinin sette problemler yaşadığı, dizi çekimleri dışında hiçbir ortamda bir arada bulunmadığı söylenmişti.

Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy hakkında da Adını Feriha Koydum dizisinde bir soğukluk olduğu biliniyordu. İşte bu nedenle Hazal Kaya, partnerleri ile sorun yaşayan bir oyuncu gibi gösterilmekteydi.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından Burak Deniz ile ilgili bir sorunun olmadığını anlatan paylaşımlar yaptı.

Hazal Kaya’nın yüzünü bir uygulamayla erkek yüzü yapan Burak Deniz, montajlı fotoğrafı Whatsapp profiline ekledi. Hazal Kaya da bu durumu iddialara yanıt vermek için kullandı.

Burak Deniz pas verdi, Hazal Kaya 1 yıllık meseleyi çöpe attı! 10

“Her rol arkadaşıyla anlaşamıyor haberi çıktığında bunu hatırlayın tamam mı?” diye mesaj yazan Hazal Kaya, 1 yıl sonra bu iddiaya yanıt vermiş oldu.

Ünlü oyuncu daha sonra bu konuyu hesabından farklı paylaşımlar yaparak eğlenceli bir hale dönüştürdü.

Burak Deniz pas verdi, Hazal Kaya 1 yıllık meseleyi çöpe attı! 11 Burak Deniz pas verdi, Hazal Kaya 1 yıllık meseleyi çöpe attı! 12 Burak Deniz pas verdi, Hazal Kaya 1 yıllık meseleyi çöpe attı! 13