Ana sayfa Foto Galeri Burcu Kıratlı’nın Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili şaşırtan sözleri

Burcu Kıratlı’nın Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili şaşırtan sözleri

tarafından ker_def

askvemavi2

Yönetmen akşam güneş batmadan Burcu Kıratlı’yı bir saatliğine kaçırmamıza izin verdi… Atladık arabaya, önceden belirlediğimiz yerlerde fotoğraf çekimlerine başladık. Müthiş bir gün batımı eşliğinde fotoğraflarını çektik. Ardından Yunak Otel’de aldık soluğu. Bölgenin dokusunu en iyi yansıtan yerlerden biriydi burası ve çekimlerimize burada devam ettik. Burcu Kıratlı fotoğraf çekimleri boyunca son derece neşeliydi… Hatta Kapadokya’da gün batımının keyfini ilk kez yaşadığını anlattı… Çekimler nedeniyle bu güzel coğrafyanın tadını çıkaramadığından söz etti… Biz işimizi bitirmenin rahatlığındaydık ama Burcu Kıratlı’nın daha sette işi bitmemişti… Onu tekrar ekibin yanına götürdük. Tekrar buluşmamız için aradan beş saat geçmesi gerekti. Biz bu arada yemek yedik, dinlendik. Ama onun böyle bir fırsatı olmadı. 12 saat süren çekiminin ardından, yine tüm güler yüzüyle karşımızdaydı… Ve sorularımızı yanıtladı:

– Kapadokya’nın mistik bir havası var. Buraya turist olarak gelmek şahane ama uzun zaman iş için kalmak nasıl hissettiriyor?

– İlk haftalarda çok keyifliydi. Gezip görecek, keşfedecek çok yer vardı. Ama zaman geçtikçe insan evini, arkadaşlarını ve kendi düzenini özler oluyor. Setimiz epey yoğun. Erken saatlerde kalkıyoruz, geç saatlere kadar çalışıyoruz.