Ana sayfa Foto Galeri Burcu Kıratlı’nın Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili şaşırtan sözleri

Burcu Kıratlı’nın Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili şaşırtan sözleri

tarafından ker_def

burcu-kiratli1

SAÇLARIMA AŞIKTIM AMA KAZITTIM

– Kariyerinizdeki dönüm noktası hangi projeydi?

– Peri Masalı. Hayat olarak da dönüm noktam. Daha bir olgunlaştım, sorumluluk aldım. Başrol olduğum ilk filmdi. Bana güvenen koca bir ekip vardı. Bana inandılar, güvendiler. O sorumluluk üstüme binince başka bir aşamaya geçtim.

– Saçlarınızı kazıtmıştınız o proje için… Nasıl kıyabildiniz?

– Bunun cevabını ben de bilmiyorum. Belime kadar uzundu saçlarım ve ben âşıktım saçlarıma, toplamaya bile kıyamazdım. Demek ki işimi daha çok seviyormuşum. Ama bakın uzadılar yine… Daha sağlıklı oldular.

– Çok iyi bir grafikle gidiyor kariyeriniz… Bundan sonrasına dair neler hayal ediyorsunuz?

– Gerilemeden, sabit kalmadan ileri doğru sağlam adımlar atmak istiyorum. Kardeşimin yanına yurtdışına gidip, oyunculuk eğitimlerine katılacağım. Dizi bitince eğitime ağırlık vereceğim. Bol bol sinema filmi yapmak istiyorum, sinemada birçok karakter oynamak istiyorum. İlerde yaşlandığımda, gençlerin idealize ettiği bir yaşam sürmek isterim. Işıl Yücesoy, Türkan Şoray gibi…

– Birçok yeni oyuncunun çıkması, bu işin bu kadar popüler olması sizi ürkütmüyor mu?

– Çok oyuncu adayı, çok yapım şirketi, çok kanal var. Ama seyirci artık çok akıllı, sahte olanı seçiyor. Sadece güzel olan ekranda kalamıyor. Hem güzel hem de yetenekliysen kalıcı olabiliyorsun. Çok yakışıklı ve çok güzel diye roller kapılabiliyor ama seyirci güzel ya da yakışıklı diye tutmuyor ekranda. Seyirci büyük bir eleme unsuru artık. Her güzel kız bir yerlere gelemiyor. Çabalaması gerekiyor, eğitim alması gerekiyor. 94’ü bir genç oyuncu olmak isteyince eğitim alması gerektiğinin de farkında artık.