Ana sayfa Foto Galeri Burcu Kıratlı’nın Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili şaşırtan sözleri

Burcu Kıratlı’nın Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili şaşırtan sözleri

tarafından ker_def

burcu-kiratli2

EMRAH’N İÇİNDE HÂLÂ ÇOCUKSU DUYGULAR VAR

– Emrah’la partner olmak nasıl?

– Emrah o kadar tatlı ve enerjisi o kadar iyi biri ki… Aramızda bir jenerasyon farkı var ama onu hissetmiyorsunuz bile… İlk tanıştığımızda da söyledik birbirimize, bizim enerjimiz çok tuttu. Zaten tutmasaydı bu dizi böyle bir başarı elde etmezdi.

Sohbet ettik, provalar yaptık, o süreçte birbirimizi gayet iyi tanıdık. Ailelerimizi tanıdık. Eşi Sibel Hanım dünya iyisi bir kadın. Böyle vakit geçirince karaktere de daha iyi giriyorsun. Herkesin kafasında farklı bir Emrah motifi vardır. Benim ki çok iyi bir insan. Onun içinde hâlâ çocuksu duygular var. Çocuk gibi neşelenen biri.

Nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen bir adam. Bu beni de bazı noktalarda çok iyi frenliyor ve yontuyor. Ondan çok şey öğreniyorum.

– Emrah’ın partneri olan isimler hep birer popüler figür olmuş… Sizin böyle bir beklentiniz var mı?

– Çok popüler olayım, herkes beni tanısın derdinde değilim ama popüler olmak güzel bir şey. Hepimizin egoları var, oyunculuğun yüzde 20’si ego. Kendininizleyip, beğenmek ve güzelleştirmeye çalışmak egodur. Ama popülerlik olsa iyi olur. Beni mutsuz etmez ama olmasa da aramam. Çünkü bu işi seviyorum. Başarılı olmak çok önemli benim için. Başarıyı sabit tutabilmek de önemli. Çok usta isimlerle partner olup, şu an adını bile hatırlamadığımız bir yığın kadın oyuncu var. Herkese bir şans veriliyor ama onu sabit tutmak önemli olan. Popülerlikle başın döner ve “Oldum” dersen, bittin. Popülerliğe çok takılmamaya çalışıyorum açıkçası…