Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın kendi karakterinde en beğendiği özelliği!

Can Yaman’ın kendi karakterinde en beğendiği özelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman milyonlarca hayrana sahip. Türkiye ve İtalya’da gündemden düşmeyen oyuncu, sosyal medyada ise her gün birçok ülkede konuşulan isimlerin başında geliyor.

Dünyanın dört bir yanındaki Can Yaman hayranları kişilik özellikleri ve hayata bakışını merak ediyor. Can Yaman’ın neye tahammülü yoktur? Oyuncu hangi tavırlara sinir oluyor? Can Yaman bir röportajında bu konudaki soruyu şöyle yanıtladı: “Sinir bozucu hareketler yapanlara, ukala ve hadsiz davranışlarda bulunan insanlara tahammül edemiyorum.”

Can Yaman’ın en sinir olduğu bir başka şey daha var. Oyuncu, kalabalık bir masada veya ortamdayken insanların telefonlarıyla ilgilenmesine çok kızıyor. Can Yaman bunu, bir ayıp olarak nitelendiriyor.

Can Yaman’ın sevmediği bir başka şey ise başkaları hakkında çok fazla konuşan kişiler. Can, dedikodu yapanlardan hiç hoşlanmıyor.

Oyuncu, dedikodu yapanlara karşı sinir olduğunu bir röportajında anlattı. Can Yaman, “Bu çoğu kişiye önemsiz gelebilir ama karakterimde en beğendiğim özellik bu” diye konuştu.

Can Yaman’ın bu sözleri ile karakterinin en önemli yanını anlatmış oldu. Can, başkalarını eleştirmeyi seven insanlardan hoşlanmadığı çok açık bir şekilde ortaya koydu.

Can, doğal ve samimi insanları seviyor ve onlarla arkadaşlık etmekten hoşlanıyor. Oyuncu ayrıca eğlenmeyi de çok seviyor ve birlikte eğlenebileceği insanlarla özel ortamda buluşmayı tercih ediyor.