Ana sayfa Dizi Haberleri Cenk, Azra’nın şoke eden sözlerine inanamıyor! Elimi Bırakma’da ayrılık rüzgarları esecek

Cenk, Azra’nın şoke eden sözlerine inanamıyor! Elimi Bırakma’da ayrılık rüzgarları esecek

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 16 Aralık’ta ekrana gelecek. Dizinin 21. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Cenk’in Feride Hanım’a yaptığı itiraf dikkat çekecek.

“Sanırım artık kaybetmekten korkuyorum” diyen Cenk, Azra ile gittikleri yemekte duyduğu sözlerle büyük şoka uğrayacak. Azra “Sen benim kalbimi yoruyorsun” itirafıyla, Cenk’i büyük şaşkınlığa uğratacak.

Cenk, Azra'nın şoke eden sözlerine inanamıyor! Elimi Bırakma'da ayrılık rüzgarları esecek 7

Aşkını itiraf eden kadının bir anda bu sözleri söylemesine inanamayan Cenk, “Ben bu rüyayı tek başıma mı gördüm” derken Azra, “Ben senin yanında mutsuzum, iyi değilim, ben artık seninle yapamıyorum” açıklamasıyla Cenk’i büyük bir hayal kırıklığına uğratacak.

İşte 21. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Azra, mahkemeden önce kardeşi Mert’le bir adım daha yakınlaşır. Kardeşini Sumru’nun elinden almak için açılan davayı kazanma umudu daha da güçlenir… Azra, Cenk ve Feride Hanım da bu konuda Kadir’e güvenirler…

Kadir diğer tarafta gizlice yürüttüğü Melis ilişkisinde duygularına engel olamaz ve Melis’e daha çok bağlanmaya başlar. Sumru ise Azra’ya sunduğu ağır teklifin karşılığını beklerken Cansu’nun babasıyla yüzleşmesi anne kız arasında büyük bir gerilime neden olur. Cansu öfkeyle evi terk eder… Cenk ise Azra’ya onu mutlu edecek bir doğum günü sürprizi hazırlar…