Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sevilen Emanet dizisinden harika bir haber!

Çok sevilen Emanet dizisinden harika bir haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal 7’nin sessiz ve derinden ilerleyerek büyük bir başarı elde eden dizisi Emanet, yaz başında ilk sezonunu tamamladı. Yeni sezon yaklaşırken Emanet dizisinden izleyicilerini çok sevindirecek bir haber geldi.

Eylül 2020’den bu yana Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan dizi Emanet sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük bir başarı yakaladı. Başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın uyumlu bir çift olması ve sürükleyici senaryo dizinin başarıya ulaşmasında en önemli iki etken oldu.

Senaryosu Başak Yazı Odası tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Ayhan Özen ve Serkan Mut’un üstlendiği dizi eylül ayında ikinci sezonuyla ekrana gelecek. Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Emanet’in yeni sezon bölümleriyle çok yakında Kanal 7 ekranlarında olacağı belirtildi.

Paylaşımdaki videoda Sıla Türkoğlu “Yeni sezon çekimlerimiz son hız devam ediyor. Hepimiz çok heyecanlıyız” sözleriyle mutluluğunu dile getirirken Halil İbrahim Ceyhan da “Sizlerle yeniden buluşacak olmanın mutluluğu var üzerimizde. Çok güzel bölümler çekiyoruz. Yakında görüşmek üzere” dedi.

Emanet dizisi 18 Haziran’da yayınlanan 205. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Seher ve Yaman’ın aşkını ekranlara taşıyan dizi eylül ayından itibaren hafta içi her gün Kanal 7 ekranında olacak.