Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde insanlıktan çıktılar!

Çukur dizisinde insanlıktan çıktılar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur dizisinin 28. bölümü 7 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

28. bölüm öncesi diziyle ilgili sosyal medyaya ilginç yorumlar düştü.

“Bu düğünü onalyamayan bi tek Yamaç vardı, aklını oynattılar adamın.”

Vartolu ile Yamaç arasındaki dövüşte kimin kazanacağı konusunda da görüşlerin farklı olduğunu gözlemliyoruz.

Vartolu’nun şu sözleri ise izleyiciye bir hayli dokundu: “Oğlun diyor ya hani, bi ince bağ var diye. Sizinle değil, belki de bu hayatla aramdaki tek bağ o benim. O bağ benim çocukluğum, Şimdi sen o bağı koparırsan, ben insanlıktan çıkarım.”

Bu sözlerden sonra Yamaç ve Vartolu kavgası başladı. Tüm mahalle karıştı. Dizinin 28. yeni bölümü büyük bir heyecana sahne olacak.

Yamaç konusunda bir itiraz daha var. Bir izleyici diyor ki,”Yamaç karısına ne söz geçirebiliyor ne de zapt edebiliyor. Mafya dizilerinde böylesine ilk kez rastladım. Seninleyim Vartolu, Yamaç senin ellerin kırılsın.”

Yamaç’ın Vartolu’yu bırakıp Emrah’ı bitirmesini isteyen izleyicilerin Yamaç ile Vartolu’nun barışmasını istiyor.

İşte 28. bölüm 2. fragmanı:

28. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Düğün hazırlıklarının devam ettiği Çukur’da İdris, adeta Vartolu’ya gövde gösterisi yapıyor. Vartolu’nun, “Oğlun diyor ya hani bir ince bağ var diye. Sizinle değil belki de bu hayatla aramdaki tek bağ o benim. O bağ benim çocukluğum. Şimdi sen o bağı koparırsan, ben insanlıktan çıkarım!” sözleriyle İdris’i uyardığı anlar dikkat çekiyor.

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Vartolu ve Yamaç’ın büyük bir kavgaya tutuştuğu heyecan dolu tanıtım, Çukur’daki dengelerin tamamen değişeceğinin sinyallerini veriyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur dizisinde insanlıktan çıktılar! 7

27. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder.

Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, aşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır. Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği soluksuz beklenecek.