Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da biri ölecekti ama nasıl öleceği konusunda herkes yanıldı!

Çukur’da biri ölecekti ama nasıl öleceği konusunda herkes yanıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çukur dizisinin 28. bölümüne Cemil’in ölümü damgasını vurdu. Saadet’in düğününde Vartolu’nun bir arıza çıkaracağı ve damadı öldüreceğini bekledi herkes. Ancak bambaşka bir olay yaşandı.

Saadet ile evlenmek istemeyen Cemil, düğün günü son bir umutla Ayşe ile konuşmak istedi. Evin terasına çıkan ikilinin arasında geçen konuşma, ekran başındakileri de çok şaşırttı.

Cemil, Ayşe’ye birlikte kaçmayı teklif etti. Ayşe’nin kendisini sevdiğini bildiğini söyleyen Cemil’in sözlerine Ayşe karşı bir yanıt vermeyince, Cemil daha da çok ümitlendi. Gerekirse gidip Selim’le konuşacağını anlattı.

Ayşe bunun doğru olmadığını, yapamayacağını söylese de Cemil, kararlıydı. Gidip Selim’le konuşmaya çalıştı. Ayşe beklenmedik bir hareketle Cemil’in kafasına bir saksı indirdi. Cemil yere düştü.

Çukur'da biri ölecekti ama nasıl öleceği konusunda herkes yanıldı! 7

Ne yapacağını bilmeyen Ayşe, Selim’i çağırdı. “Bana kafayı takmış. Birlikte kaçalım dedi. Selim’i biliyorum, İdris babaya söylerim” diyerek Selim’in cinsel tercihiyle ilgili imada bulunduğu ve babasına açıklayacağı ile ilgili bir yalan uydurdu.

Cemil’in kendisine gelmeye başladığını gören Selim, ağzını kapatarak onu boğdu. Cemil’i çok seven ve hiç böyle bir şey beklemeyen Selim, onu öldürmek zorunda kaldı.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Aslında dizide herkesin beklediği bir ölüm vardı ve Cemil’i Vartolu’nun bir şekilde vuracağı sanılmıştı. Fakat bu beklenmeyen gelişme sonunda Cemil, Ayşe tarafından yaralandı ve Selim tarafından boğularak öldürüldü!

Bu sırada Saadet’i evlendirmemesi için son bir kez babası ile konuşmaya giden Vartolu da elini kana bulamadan istediğini almış oldu.

İşte o tüyler ürperten anlar: