Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e eski rol arkadaşından iltifat! İrem Sak o ne hal? Şevval Sam ve oğlundan sevgi dolu poz

Demet Özdemir’e eski rol arkadaşından iltifat! İrem Sak o ne hal? Şevval Sam ve oğlundan sevgi dolu poz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medyadaki paylaşımları, rol aldıkları diziler, sinema filmleri kadar ilgi çekiyor. Hem setten kamera arkası paylaşımlar hem günlük hayatlarından pozlarıyla, instagram’da ünlü isimlerin paylaştıkları videolar ve fotoğraflar, hayranları tarafından dikkatle takip edilmekte. Şimdilerde çok izlenen dizilerde rol alan üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım.

İlk sırada gündemden düşmeyen Demet Özdemir var! Erkenci Kuş dizisinde popülaritesi artan Demet Özdemir, romantik komedi dışında bir yapımda rol almak istemişti ve bir sonraki tercihi de dram dizisi oldu. TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile ekrana geliyor genç oyuncu.

Başarılı performansı ile dikkat çeken Özdemir, partneri İbrahim Çelikkol ile de ekran uyumunu yakalamış bir isim. Oyuncu, bir süre önce magazin medyasında Oğuzhan Koç ile anılmaya başlandı ve ilişkisini de saklamadı.

Demet Özdemir, instagram’ı sıklıkla kullanan isimler arasında yer alıyor. Hayranlarını paylaşımlarıyla bir hayli mutlu eden oyuncu, setten son olarak karavanda bir pozunu paylaştı.

Önünde senaryosu ve çalışma takvimi bulunan oyuncunun pozuna ilk yorumlardan birisi de No:309 dizisinde birlikte oynadığı Fatma Toptaş’tan geldi. Toptaş, hala görüştükleri Demet Özdemir’e ‘güzelim’ yorumunu yaparken, Özdemir de “canım” sözüyle yanıt verdi.

Demet Özdemir'e eski rol arkadaşından iltifat! İrem Sak o ne hal? Şevval Sam ve oğlundan sevgi dolu poz 9

Şu anda Çukur dizisinde ‘kötü kadın’ imajıyla ekranlara gelen oyuncu, farklı bir rolle izleyenleri şaşırtmakta. İrem Sak, Seren Erdenet karakteriyle yeni sezonda Çukur’a dahil olmuştu ve oyunculuğuyla da konuşturmakta.

Günlük hayatında ise hayli esprili bir kişilik olduğu, sosyal medya hesabını takip edenlerin de artık yakından bildiği bir durum. Oyuncu, instagram’ın filtrelerinden birisini kullanarak aşağıdaki pozu vermiş. Tabii ismi söylenmese o olduğunun anlaşılamayacağı bir hale dönüşmüş adeta! Takipçilerini de çok güldüren bir paylaşım olmuş…

Demet Özdemir'e eski rol arkadaşından iltifat! İrem Sak o ne hal? Şevval Sam ve oğlundan sevgi dolu poz 10

Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile ekranlara gelen Şevval Sam, şu sıralar bir başka mutluluk yaşıyor. Futbolcu Metin Tekin ile yaptığı evliliğinden olan oğlu Tarık Emir Tekin de kendisi gibi oyuncu oldu!

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinde oynuyor. Geçtiğimiz günlerde Şevval Sam, oğlunu sette de ziyaret etmişti. Son olarak birlikte verdikleri pozlarını aşağıda görebilirsiniz.

Demet Özdemir'e eski rol arkadaşından iltifat! İrem Sak o ne hal? Şevval Sam ve oğlundan sevgi dolu poz 11