Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ın tatilde tatlı anısı! Biran Damla Yılmaz rahatladı! Melisa Şenolsun rengarenk!

Deniz Çakır’ın tatilde tatlı anısı! Biran Damla Yılmaz rahatladı! Melisa Şenolsun rengarenk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ortalarda görünmeyen Deniz Çakır, geçtiğimiz gün bir dergiye verdiği özel pozlarla seksiliğini sergileyen Biran Damla Yılmaz… Ayrıca Atiye ile büyük çıkış yapan Melisa Şenolsun rengarenk haliyle beğenileri kaptı. Burcu Kıratlı ise köpeği ile pek bi sevimli… İşte ünlü isimlerin instagram hesaplarına düşen keyifli halleri…

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, “Bir tatlı geceden” notuyla paylaşımda bulundu. Arkadaşları Suzan Kardeş ve Necati Akpınar ile birlikte güzel anlar yaşayan ünlü oyuncu, aşağıdaki fotoğrafı da bir anı olarak instagram hesabından yayınladı.

Deniz Çakır'ın tatilde tatlı anısı! Biran Damla Yılmaz rahatladı! Melisa Şenolsun rengarenk! 10

Baraj dizisinin ikinci sezonuna hazırlanan Biran Damla Yılmaz hayatından memnun. Oyuncu, “Büyük bir rahatlama ile akşam üstü güneşinin tadını çıkarıyoruz” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Ünlü oyuncu, en son bir dergiye verdiği seksi pozlarla göz doldurmuştu.

Deniz Çakır'ın tatilde tatlı anısı! Biran Damla Yılmaz rahatladı! Melisa Şenolsun rengarenk! 11

Yaza uygun rengarenk elbisesiyle özel pozlar veren ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Aralık ayında yayınlanan Netflix imzalı Atiye dizisiyle büyük beğeni toplamıştı. Oyuncu, performansı ile büyük takdir aldı. Şenolsun, renkli kişiliği ile dikkatleri çekiyor.

Deniz Çakır'ın tatilde tatlı anısı! Biran Damla Yılmaz rahatladı! Melisa Şenolsun rengarenk! 12

Aşk ve Mavi dizisinde parlayan Burcu Kıratlı ise son dönemde uygun bir dizi projesine katılamadı. Oyuncu, yeni sezonda yeniden ekranda olacak mı bilinmiyor. Kıratlı, köpeği ile verdiği pozla da mutluluğunu sergiledi…

Deniz Çakır'ın tatilde tatlı anısı! Biran Damla Yılmaz rahatladı! Melisa Şenolsun rengarenk! 13