Ana sayfa Dizi Haberleri Dizinin adı gibi kaderi de aynı! Seni Çok Bekledim deyip beklettiler, İrem Helvacıoğlu bile söyledi artık!

Dizinin adı gibi kaderi de aynı! Seni Çok Bekledim deyip beklettiler, İrem Helvacıoğlu bile söyledi artık!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında uzun süredir tanıtımları dönen, çekimleri de başlayan, medyaya pek çok haber ve görselleri de düşen Seni Çok Bekledim dizisinin bir türlü başlamaması, sosyal medyada da adıyla espri konusu oldu artık! Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadığı dizi, Erzincan, İstanbul, Katar’da yapılan çekimleriyle bir süredir gündemde.

Dizinin tanıtımı bir kaç hafta önce yayınlanmıştı. İkinci tanıtım ise yeni yıl ile birlikte geldi. İzleyiciler ve iki başrolün hayranları merakla bekliyor ama hala yayın tarihi belli olmadı! Yeni tanıtımda da yine ‘yakında’ ibaresinin kullanılması, sosyal medyada ‘yeter artık çok bekledik, uzun zamandır bekliyoruz, bekle bekle nereye kadar’ ibi kimi yorumlarla karşılanıyor.

Seni Çok Bekledim dizisi, hakikaten ismi gibi bekletip duruyor izleyiciyi! Son yayınlanan tanıtımda Katar’ın çöl ve gökdelenlerinin manzarasındaki görüntüler ise izleyenlerde merakı arttırdı. Bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizi için izleyici sabırsızlanırken, İrem Helvacıoğlu’nun da diziyle ilgili yorumu dikkat çekti.

Dizinin adı gibi kaderi de aynı! Seni Çok Bekledim deyip beklettiler, İrem Helvacıoğlu bile söyledi artık! 8

Helvacıoğlu da instagram’da ikinci tanıtımı paylaşarak izleyicinin duygularına tercüman olmuş adeta! “Seni çok bekledim, çok  bekledik” yorumunu yapan oyuncu, diziyi çok sevdiğini, çok çalıştıklarını, çok gezdiklerini anlatarak heyecanını paylaşıyor.

Ayliz karakterine hayat verecek olan Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes’i unutturabilecek mi bilinmez ama tanıtımı izleyen kimi izleyicilerin hala Nefes’e atıfta bulunmaları dikkat çekiyor. Bu kadar akıllarda kalıcı bir karakterden sonra Ayliz de merak ediliyor.

İstanbullu Gelin dizisinin ardından ekranlara dönen Özcan Deniz ise bu kez hem başrolde hem de diziyi diğer yapımcı firması Skala Yapım ile birlikte kendi şirketi DNZ  Film ile ortak çekiyor.

Dizinin adı gibi kaderi de aynı! Seni Çok Bekledim deyip beklettiler, İrem Helvacıoğlu bile söyledi artık! 9

Tanıtımda Özcan Deniz’in zengin, iş insanı rolünde olduğunu gören izleyiciler ise oyuncunun hep aynı rollerle ekrana geldiği şikayetinde bulunmaya başladılar bile. Bakalım yeni rolüyle Özcan Deniz izleyenleri şaşırtabilecek mi?

Özcan Deniz, Seni Çok Bekledim’de ‘Kadir’ karakterini canlandıracak ve seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.Proje tasarımı kendisine ait olan Deniz, başarılı, işkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan bir kişiyi oynuyor. Dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.

Çekimleri; Erzincan, İstanbul ve Katar’in başkenti Doha’da gerçekleşen ‘Seni Çok Bekledim’, Kadir ve Ayliz’in mucizelerle dolu aşk hikayesini ekrana taşıyacak.

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da. İşte Seni Çok Bekledim dizisinin ikinci fragmanı: