Ana sayfa Kadın Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali yaparken Demet Özdemir’e 10 milyon sürprizi

Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali yaparken Demet Özdemir’e 10 milyon sürprizi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile yine ekranda boy gösterdi. İbrahim Çelikkol ile birlikte dizinin 12. sezon finalinde 1 Temmuz Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan ünlü oyuncu, aynı zamanda büyük bir gurur da yaşadı.

Demet Özdemir, birçok kişinin hayalini süsleyen ama gerçekleştirmesi çok zor olan bir başarıya imzasını attı. Oyuncu, instagram’da 10 milyon takipçi rakamını geride bırakarak büyük bir başarının sahibi oldu.

Yurt içinden ve yurt dışından milyonlarca takipçisi bulunan ünlü oyuncu, böylelikle çok az Türk ünlünün erişebildiği 10 milyonlar kulübünün de yeni üyesi olmaya hak kazandı.

Demet Özdemir’in 10 milyon rakamını aşması için hayranları da birkaç gündür sosyal medyada takipleşme çağrısı yapıyordu. Demet Özdemir, dünyanın birçok farklı ülkesinden milyonlarca kişinin gönlüne girdiği de bir kez daha ispatlamış oldu.

Demet Özdemir’in instagram’da 10 milyon takipçiye ulaştığı 1 Temmuz akşamı ekranda ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon finali yayınlanıyordu.

Dizinin yeniden izleyici ile buluştuğu 1 Temmuz akşamı, Demet Özdemir adına da çifte sevinç kaynağı oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali yaparken Demet Özdemir'e 10 milyon sürprizi 7