Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hakkında yapılan bir yanlışı düzeltti!

Ebru Şahin hakkında yapılan bir yanlışı düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, internet medyasının reyting amacıyla attığı başlıkların kurbanı oldu. Oyuncu, hakkında yapılan bir yanlışlığı düzeltti. Ebru Şahin’in büyük bir değişim geçirdiğine yönelik google’da çeşitli sonuçlar, içerikler bulabilirsiniz.

Ancak oyuncu bu konuda yapılan haberlerin hepsini yalanladı. Hatta bir gerçeği de gözler önüne serdi. Milliyet gazetesine konuşan ünlü oyuncu, estetik yaptırdığı iddialarına karşı çıktı ve olayın aslını anlattı.

Rolü nedeniyle farklı bir görüntüye bürünen oyuncu, bunun estetik yaptırdığı şeklinde yansıtılmasından büyük rahatsızlık duyuyor.

Ebru Şahin şu sözleriyle yapılan yanlışlığı da düzeltti:

“2-3 yıl önce rol aldığım filmin fragmanından bir görüntüyü alıp, ‘İnanılmaz değişim’ diye yazdılar. Orada 17-18 yaşlarında farklı coğrafyadan bir kızı canlandırıyordum ve aynı tarihlerde sosyal medyamda olan onlarca fotoğraf varken böyle başlıkları komik buluyorum. Yapılan yorumları tebrik olarak kabul ediyorum, rolün içinde çirkinleşmekten korkmuyorum, bu da beni özgür kılıyor.”