Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in hayranlarından Akın Akınözü konusunda bir ricası var!

Ebru Şahin’in hayranlarından Akın Akınözü konusunda bir ricası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisiyle son 1 yıldır büyük başarılar kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin, elde ettiği birikimi kendi gelişimine ve eğitimine yatırmayı tercih ettiğini söyledi. Marka yüzü olduğu firmanın gecesinde kameralara açıklamalarda yapan oyuncu, film projesi olarak gelen senaryolar olduğunu ve görüştü işler bulunduğunu söyledi.

Ebru Şahin, “Sinema filmlerinde rol almak gerçekten çok farklı ve çok değerli benim için. Şu an görüştüğüm şeyler var ama kesin olan bir şey yok. Önümüzdeki süreç için başka planlarım var aslında. O yüzden onlarla ikisini değerlendirip öyle karar vermem gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Genelde dram ağırlıklı projelerden teklifler aldığını anlatan Ebru Şahin, takipçilerinin sosyal medyada partneri Akın Akınözü ile çok yakıştıklarını belirten çok sayıda mesaj paylaştıklarını anlattı. Takipçilerine bir uyarıda bulunan oyuncu bu uyum meselesinin abartılmaması ve özel hayata çekilmemesi ve aşırıya kaçılmaması ricasında bulundu.

Şahin, “Bir dizide bulunuyoruz. Karakter canlandırıyoruz. Tabii ki uyumlu bulunmamız çok hoşumuza gider. Çünkü dizimizin başarısın sağlar ama onun dışında aşırıya kaçıldığı zaman sanırım iki tarafa da zorlayıcı olabiliyor. İnsanların özel hayatına biraz saygı duyulması daha tatlı olur diye düşünüyorum. İzleyicilerimizi seviyoruz onlar da bizi sevsin” ifadelerini kullandı.

Oyuncu, aşkta karşısındaki kişide karakter ve iyi niyet aradığını da ifade etti.

Ebru Şahin en son geçen sezon İsmail Hacıoğlu ve Burcu Kara ile Şuursuz Aşk isimli filmde rol almıştı. Oyuncu, geçen sezon Hercai’nin sezon finalinin ardından film çekimlerine katılmış ve kısa bir tatil sonrası dizinin 2. sezonuna başlamıştı.

Ebru Şahin’in röportajını videoda bulabilirsiniz.