Ana sayfa Foto Galeri Ebru Yaşar, Bergüzar Korel ile yarış halinde

Ebru Yaşar, Bergüzar Korel ile yarış halinde

tarafından ker_def

ebruyasar4

Ebru Yaşar: Benim Bergüzar’dan ne farkım var?
Ebru Yaşar’dan HT Magazin’e özel açıklamalar

Ebru Yaşar, müzikteki üretim sıkıntısı nedeniyle beş yıl bekledi, eserleri kapışılan besteci ve söz yazarlarının en iddialı şarkılarını topladı. Geçen hafta ‘Haddinden Fazla’ albümünü sevenleriyle buluşturan ünlü şarkıcı HT Magazin’den Mehmet Çalışkan’a açıklamalarda bulundu. Şöhret uğruna şarkıcılığa geçiş yaparak iyi şarkı üretemez olan söz yazarı ve bestecilere de bir uyarıda bulundu: “Şöhret dediğiniz nedir ki? Yaptığımız mesleğin getirilerinden biri. İstesek de istemesek de şöhret üzerimize giydiğimiz bir kıyafet. Taşımasını bilirsek çok güzel bir abiye, bilmezsek ateşten gömlek olur.”

İKİZ ANNESİ OLDU

Tüm zamanların en çok satan şarkılarından ‘Seni Anan Benim İçin Doğurmuş”a sesiyle imza atan Ebru Yaşar ikiz bebeklerini doğurdu ve ara verdiği müziğe iddialı döndü.

“EN GÜZELİNİ BULMAK İÇİN ÇOK ENERJİ HARCIYORUM”

Yeni albümü ‘Haddinden Fazla’yı geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturan Ebru Yaşar, “İçime sinmeyen, beni heyecanlandırmayan şarkılara albümlerimde yer vermiyorum. En güzelini bulmak için çok enerji harcıyorum” diyor.

Evlendi, hamile kaldı ve geçtiğimiz şubatta ikizleri Ebrusu ile Hasan Poyraz’ı dünyaya getirdi. Özel hayatında köklü değişimler yaşadığı dönemde kariyerinin kendi ifadesiyle hep olduğu gibi olması için çaba harcadı. Bir yandan yeni hayatının keyfini yaşarken, diğer yandan dinleyicilerine de keyif vermek için yine güzel şarkıların peşine düştü. Mustafa Ceceli, Emrah Karaduman, Gülden Mutlu ve Gökhan Tepe’den aldığı şarkılara, üzerine yeni sözlerin yazıldığı 2 Arap, 1 de Yunan şarkısı ekledi. Ozan Çolakoğlu’nun aranjörlüğünü yaptığı ‘Haddinden Fazla’ adını verdiği albümünü geçtiğimiz günlerde çıkardı. Çok teklif almasına rağmen birçok meslektaşının aksine oyunculuk tekliflerini hep geri çeviren Ebru Yaşar, Bergüzar Korel’den farkının olmadığını ama kendisini şarkı söyleyerek ifade edebildiğini dile getirdi.