Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’daki son durumu açıkladı!

Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’daki son durumu açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde son günlerde izleyiciler yayınlanan 97. bölüm fragmanları nedeniyle bir hayli endişeli. Zira dizinin başrol ismi Nesrin Cavadzade’nin yapıma veda edebileceğine yönelik hissiyat aşılanıyor.

Bu senaristlerin ilgiyi artırmak için yaptığı bir oyun mu, yoksa Şahika karakteri gerçekten diziye veda mı edecek? İşte bu soru birçok izleyicinin zihnini kurcalıyor. Zira, Yasak Elma dizisi Şahika’sız olmaz… Bunu da herkes iyi biliyor…

Nesrin Cavadzade’nin de sosyal medyada heyecanı artırmak için imalı paylaşım yapması, dizi hayranlarını daha da çok meraklandırmıştı. Yasak Elma’nın 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Hasan Ali Kuyucu’nun Şahika’ya ne yapacağı ortaya çıkacak.

Ender, Şahika’nın öldürüldüğünü düşünüyor ve denizde bulunan bir kadın cesedi konusu da fragmanda öne çıkartılarak izleyicilerin merakı artırılıyor. İşte bu gelişmelerden sonra Eda Ece, herkesin merakla beklediği Şahika gerçeğini açıkladı.

Milliyet gazetesine konuşan oyuncu, rol arkadaşı Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılacağı iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Eda Ece, “Öyle bir şey yok, Nesrin rolüne devam ediyor” diyerek Yasak Elma hayranlarının yüreklerine su serpti.

İşte Yasak Elma 97. bölüm fragmanı: