Ana sayfa Sinema Ege Kökenli’nin heyecanla beklediği yeni projesi ortaya çıktı!

Ege Kökenli’nin heyecanla beklediği yeni projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aylin karakterini canlandıran Ege Kökenli, geçtiğimiz hafta youtube’da katıldığı sohbet programında yeni bir projesinden bahsetmişti. Detay vermek istemeyen oyuncu, bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade etmişti.

Oyuncu, “Çok da heyecanla beklediğim bir şey var. Ama bir tık yavaş ilerliyor. Şu an başlayanlar, çok önceden konuşulanlardı. Bu süreçte durmak zorunda kaldılar, zaten başlayacaklardı. Yeni başlayanlar biraz daha ağır ilerliyor” diye konuşmuştu. Pandemi sürecinin özellikle sinema sektöründeki birçok projenin durmasına yol açtığı da biliniyor.

Ege Kökenli de yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek. Birsen Altuntaş’ın haberine göre bu proje Son Şaka isimli film.

Ege Kökenli, bu filmin başrolünde yer alacak. Two Production tarafından hazırlanmakta olan filmin senaryosunu Fatih Mutlu yazıyor. Erkan Bülbül ise filmin yönetmenliğini üstlendi.

Ünlü oyuncu daha önce; Karanlıktan Sonra, İntent Niyet, Taksim Hold’em, Aykut Enişte isimli sinema filmlerinde rol almıştı.