Ana sayfa Güncel Haberler Yiğit Kirazcı, Çatı Katı Aşk dizisine başlayınca hayatında değişiklik yaptı!

Yiğit Kirazcı, Çatı Katı Aşk dizisine başlayınca hayatında değişiklik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yiğit Kirazcı, pandemi döneminde evden çıkmadığını ve annesi ile birlikte aynı evde kaldığını söyledi. En son Hizmetçiler isimli dizide 3 bölüm yer alan Yiğit Kirazcı, projenin iptal olmasının ardından Çatı Katı Aşk isimli diziye başladı. Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin çalışmaları devam ediyor. Yiğit Kirazcı da dizide çalışacağı için annesinin evinden ayrıldı ve kendisine yeni ev tuttu.

Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programında Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Hafiften normalleşme olmaya başladı. Bir işe başladım. Dolayısı ile kendime bir ev tuttum, bir haftadır da bu evde yaşıyorum” açıklamasını yaptı.

Koronavirüs pandemisinde normalleşme adımlarının ardından vaka sayılarının artması herkeste endişe uyandırıyor. Yiğit Kirazcı ise ailesini riske atmamak için kendi başına kalacağı ev tutarak, dikkatli davrandı.

Yiğit Kirazcı, Çatı Katı Aşk dizisinde Demir Yılmaz karakterine hayat veriyor. Demir Yılmaz’ı tanıyalım…

Baba tarafından Kayserili tüccar genleriyle, anne tarafından baskın Karadeniz delişmen genlerinin karşımı nev-i şahsına münhasır delikanlımız. Yerinde duramayacak denli hareketli, pratik zekalı, içten, yer yer de komiktir Demir. Birden parlama huyu ve hırçınlığını da unutmamak lazım.

Sakin olduğu anlara bile aldanmamak, içinde kopan fırtınayı bir anda dışarı taşıracağından çekinmek gerekir. Demir, karşılıksız sever; ailesini, mahalleyi, dededen kalma mantıcı dükkanını, öz kardeşinden ayırmadığı Ayşen’i.