Ana sayfa Dizi İzle Emanet 3 Şubat Çarşamba 108. bölüm fragmanı izle!

Emanet 3 Şubat Çarşamba 108. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının çok sevilen bir yerli dizisi var. Genelde Hint yapımlarını yayınlayan Kanal 7’de iki tane de etkili yerli dizi bulunuyor. 7 Eylül tarihinde yayın hayatına başlayan Emanet, hafta için akşam saatlerinde yayınlanıyor. Yemin dizisi ise 3. sezonunu hafta sonu yayınlanarak geçiriyor. İki dizinin de ciddi bir izleyici kitlesi var.

Emanet dizisi şimdiye kadar toplam 107 bölüm olarak yayınlandı ve izleyiciler de bir hayli memnun kaldı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü çok ilgi çekti ve reytinglerin de iyi gelmesi Kanal 7 için güçlü bir mesaj oldu. Dizinin 3 Şubat Çarşamba günü 108. bölümü yayınlanacak. İzleyiciler de yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Emanet dizisinin 108. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Yılanların şehrindeki bir aşk ne kadar güçlü olabilir ki… İşte diziden dikkat çeken yeni görüntüler:

Peki Emenat dizisinin 107.bölümünde neler yaşandı? Nikahtan önce büyük bir sürpriz yaşandı ve izleyiciler de bu duruma çok şaşırdı. Ela, Yaman’ın eski sevgilisi ve nikah öncesi gelmesi şaşkınlık yaşattı. Seher ve Yaman aşkının komplolarla uğraşmak durumunda kalması da hareketli anlara neden oldu. Aşağıdaki videoda 107. bölümden görüntüleri bulabilirsiniz.

Peki Emanet nasıl bir dizi?

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.