Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek, yurt dışını hedefleyen genç oyunculara bir gerçeği gösterdi!

Engin Akyürek, yurt dışını hedefleyen genç oyunculara bir gerçeği gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, yer aldığı yapımlarla geniş bir hayran kitlesini etkiliyor. Hem ülkemizde hem de yurt dışında milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, ilk sezonu 14 bölüm süren Adım Farah dizisinde Tahir Lekesiz karakteri ile büyük ilgi çekti.

Gelecek sezonda da devam edecek olan diziye yurt dışından da büyük ilgi gösterilmeye devam ediliyor. Engin Akyürek, artık Türk yapımlarının dünya çapında yayınlandığı gerçeğinden hareket ederek, genç meslektaşlarının yurt dışında iş yapma hayaline farklı bir bakış açısı getirdi.

Kardeşlerim dizisinin iki genç ismin Onur Seyit Yaran ile Yiğit Koçak, son yıllarda fazlasıyla öne çıktı ve onlar yurt dışında kariyer peşinde koşuyor. Benzer hayalleri kuran birçok genç isim de var. Engin Akyürek ise bu hedefte olan gençlere örnek olabilecek bir düşünceye sahip.

Türkiye’de yapılan işlerin kıymetini ifade eden Engin Akyürek, dünya çapında tanınmak için illa ki yurt dışından bir teklif gelmesi gerekmediğini ortaya koydu.

Türkiye’deki dizi ve sinema üretiminin dünyanın farklı ülkelerinde çok ilgi çektiği gerçeğini hatırlatan oyuncu, genç meslektaşlarına örnek de olabilecek şu sözlerle dikkatleri çekti:

“Bizim yaptığımız işler dünyada yayınlanıyor. Tabii ki yurt dışında bir projede oynamak çok güzel olur. Başka bir tecrübe. Daha farklı oyuncularla, farklı bir yapıda, farklı bir hikaye içinde olmak… Biz yaptığımız işlerle ister dijital işlerle, ister ulusal kanalda olalım bizim işlerimiz zaten dünyanın farklı yerlerinde yayınlanıyor. O anlamda bunu daha iyi yapmanın yollarını bulmak gerekiyor.”