Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol’un yerine geçiyor

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir’de İbrahim Çelikkol’un yerine geçiyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’in hikayesindeki güçlü mesajlar, bir karakterin geriye doğru düşeceğini, diğerinin ise öne çıkacağını anlatıyor…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizide, Zeynep ve Mehdi karakterlerinin aşka birlikte yürümeleri, evlenmeleri ve sonrasında boşanmaları ile geçen zamanda hep bu iki karakter ön plandaydı. Daha sonra ise bu ikilinin yanına Barış karakteri ile Engin Öztürk geldi.

Ünlü oyuncu da diziyi benimsedi, dizi hayranları da onu ve karakterini hikayeye yakıştırdı. Doğduğun Ev Kaderindir’de Barış karakteri yeni bir açılımın da yaşanmasına neden oldu. İzleyiciler hep benzer mekanlarda geçen hikayeden sıkılmaya başlamışken, Barış’ın gelişi ile birlikte mekanlar da değişmeye ve renklenmeye başladı.

Mehdi karakterinin git gide Zeynep için bir eş ve hayat arkadaşından daha çok bir tehdit olduğu algısı da diziye iyice yerleşmeye başladı. Doğduğun Ev Kaderindir’in 24. bölümünde Zeynep’i Mehdi’den korumaya çalışan Barış artık hikayede izleyiciler tarafından da daha çok sevilmeye başlandı.

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol'un yerine geçiyor 8

Mehdi’nin Zeynep’i Barış ile birlikte kaldıkları evde bulması ve korkutan hali artık hikayede kötü bir karaktere doğru evrildiği gerçeğini de ortaya koyuyor. Bu da Barış karakterini daha fazla öne çıkartacak.

Bir de Barış’ın kardeşi Savaş hikayeye geliyor. Bu da demek oluyor ki Engin Öztürk’ün sahneleri artacak ve hikayede daha baskın bir şekilde yerini alacak.

Mehdi, yaptıkları ile her geçen gün gözden düşerken, Barış ise yükseliyor. Bu durum da Engin Öztürk’ün daha çok öne çıkmasına ve Mehdi karakterinin uzun süredir sürdürdüğü hikayenin asıl erkeği konumunu Barış’a terk etmeye başlamasını sağlıyor.

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir'de İbrahim Çelikkol'un yerine geçiyor 9