Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisindeki esrarengiz kadın kim? Can’ın annesi mi? Ayşegül Aldinç’e ne oldu?

Erkenci Kuş dizisindeki esrarengiz kadın kim? Can’ın annesi mi? Ayşegül Aldinç’e ne oldu?

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin 26. bölüm 2. tanıtımını izleyenler çok şaşırdı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide, mahalleye gelen zengin kadın, Mevkıbe’nin bakkalına gidiyor. Herkesin şaşkın gözlerle baktığı kadını, kediler için sokağa konulan yem ve su kapını tekmelediğini gören Sanem, kadınla tartışacak. Mevkıbe, Sanem’e kadının mahalleden bir yer baktığını söylüyor.

Ancak Can’ın evinde kapıyı açan Sanem, aynı kadını görünce şoke oluyor. “Yine mi sen? Ya sen yine mi benim karşıma çıktın teyze?” diyerek duruma tepki veriyor.

Erkenci Kuş dizisindeki esrarengiz kadın kim? Can'ın annesi mi? Ayşegül Aldinç'e ne oldu? 7

Bu gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, Can’ın evine gelmesi, sosyal medyada izleyenlere, bu kişinin Can’ın annesi olduğu izlenimini yarattı. Ancak bu rol için uzun zaman önce Ayşegül Aldinç’in adı geçiyordu. Bir aksilik oldu ve Aldinç yerine başka bir oyuncu mu Can’ın annesi olarak diziye dahil oldu? Şimdi herkes bu sorunun yanıtını bekliyor.

İşte 26. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can Sanem’e olan aşkını bir kez daha ispatlar, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem de mutlu olur ve bunu annesiyle paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar. Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabbri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.